Џенифер Анистон открила своју велнес рутину за невјероватну енергију током дана

ГС
Foto: flickr.com

Холивудска глумица Џенифер Анистон открила је своју јутарњу рутину која јој помаже да буде здравија те изгледа одморније и енергичније.

"Најважнији аспекти моје велнес рутине су сан, медитација, хидратација и правилна прехрана", каже Џенифер Анистон. Осим ових мјера, одана је састојку "светог грала" који је био дио њеног режима већ седам година.

"Била је 2014. година када ми је љекар предложио да почнем уносити колаген у своју прехрану. Након два мјесеца почела сам примјећивати ​​да су ми тренинзи лакши, а сан и издржљивост побољшани, а имала сам и невјеројатну енергију током дана", каже Анистон, која је сада главни креативни директор компаније Витал Протеинс, специјализоване за суплементе.

Осим што је у јутарњу кафу додала оригинални прашак колагених пептида Витал Протеинс, користи чоколадну арому бренда како би добила слатки приправак.

"То је као да имам забрањени млијечни шејк за који знам да је добар за мене", додала је.

Глумици је такођер важно да остане активна. Након што се опоравила од повреде леђа коју је задобила прошле јесени, Анистон је свој фитнес фокус пребацила на пилатес, на који се вратила након 15 година паузе.

"У почетку сам мислила, о Боже, не крећем се довољно и не знојим се јер се у основи истежем. Али пилатес је промијенио све. Одлично вјежбам без напорног кардио тренинга", каже глумица.

Одржавање здравог начина размишљања такођер јој је приоритет, посебно у посљедњих годину дана.

"Ова пандемија нам је дала и шансу за прави емоционални, физички и ментални ресет и учинила нас је захвалним на ономе што имамо", казала је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана