Додјела „Емија“ врвјела гламурозним креацијама ФOTO

ГС
Додјела Еми награде
Foto: Танјуг | Додјела Еми награде

ЛОС АНЂЕЛЕС – У шатору у центру Лос Анђелеса, синоћ је одржана додјела престижне телевизијске награде „Еми“. Седрик Забављач био је домаћин догађаја, серија „Круна“ је освојила највише награда, а славни су показали су свој стил на црвеном тепиху.

Америчка глумица Елизабет Олсен носила је хаљину крем боје с испупченим рукавима, коју је дизајнирао „The Row“, бренд који су основале њене сестре Мери Кејт и Ешли Олсен. Олсен је била номинована за награду за најбољу главну глумицу за улогу у серији „WandaWision“.

Џејсон Судикис глумац из филма „Тед Ласо“, прошетао је црвеним тепихом у плавом баршунастом одијелу Тома Форда. Судикис је однио четири награде за „Тед Ласо“, укључујући награду за главног глумца у хумористичној серији. Глумица Рози Перез свјетлуцала је у замршеној хаљини боје злата.

Перез је номинована за споредну глумицу у хумористичној серији „Стјуардеса“, али није добила награду. На додјели се појавила глумица Кејли Квоко, што јој је било прво појављивање након објаве развода с другим супругом Карлом Куком.

Она је на црвеном тепиху носила хаљину Вере Ванг, а била је номинована за награду за главну глумицу за улогу у серији „Стјуардеса“.

Ту је била и велшка глумица Кетрин Зита Џонс која је стигла са 25 година старијим старијим супругом Мајклом Дагласо и блистала у елегантној хаљини боје вина.

Главни глумац серије „Pozy“ Били Портер појавио се у црном комбинезону с мега набораним рукавима. Портер је био номиниран за главног глумца у драмској серији „ Pozy”, али није однио награду.

Додјела престижних награда одржана је у шатору због страха од Делта верзије вирусао крона, а попис гостију ове је године увелико смањен. Обавезно је било и вакцинисање те тестирање. У нашој галерији погледајте како су изгледале звијезде на црвеном тепиху „Емија“:

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана