Активна на друштвеним мрежама: Кад Јадранка Косор кува

ГС
Активна на друштвеним мрежама: Кад Јадранка Косор кува

Јадранка Косор, некадашња премијерка Хрватске, активна је на друштвеним мрежама гдје, осим што коментарише актуелну ситуацију и потезе политичара, те описује свој дан, редовно дијели својим пратиоцима шта је тај дан кувала.

„Супа од парадајза с ноклицама од гриза и динстана јунетина с мало брокуле, мркве, грашка и цвјетаче. Плус пире од крумпира. Ово горе црвенкасто на пиреу је од цикле. Мислим на вас”, навела је у једној од бројних објава на свом Твитер профилу, уз обавезну фотографију ручка и начина сервирања.

Грађанима поручује да остану кући, позивајући их овако виртуелно на ручак. Каже да наставља кухати јер тако лијечи стрес.

Поховани патлиџани, супа од поврћа, печени кромпир, шпинат, ћуфте с пире кромпиром, пита, колачи... Још када би писала и рецепте...

Судећи по бројним коментарима, који пристижу и из других земаља, не само из Хрватске, могла би промијенити професију.

"Ја огладнила", "За прсте полизати", "А месина? Гдје је месина?", "Знате, јако је добро имати идеју и из минималних састојака направити нешто фино,само ви дајте идеје, ја баш таква јела радим и тражим, то је прави изазов", "Само да се не створи ред гладних твитераша пред зградом. Добар тек", само су неки од коментара.

Линк за њен Твитер налог је овдје.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана