Румунска Ким Кардашијан усвојила дjечака, па га сутрадан вратила

Агенције
Румунска Ким Кардашијан усвојила дjечака, па га сутрадан вратила

У намjери да се рijеши етикете спонзоруше коју су јој медији "пришили" након што се удала за 38 година старијег богаташа, Моника Колумбеану је рjешила да усвојили дjечака. Ипак, пошто је дijете много плакало она је одлучила да га врати.

Двадесетшестогодишња Моника је пажњу шире јавности привукла када се са само 18 година удала за бизнисмена Иринела Колумбеана који је тада имао 56 година.

Моника, која се у међувремену развела од Иринела, хтjела је да докаже медијима да се удала из љубави и створи бољу слику о себи.

Како би то учинила, Моника је одлучила да прикаже своју хуману страну јавности и усвоји диjете. Отишла је у посјету сиротишту у Букурешту, изабрала сироче и започела процес усвајања.

Изабрала је трогодишњег дјечака Алекса, а за медије је рекла да жели да му пружи живот у којем му ништа неће фалити. Тог викенда дјечака је одвела у луксузну вилу у којој је живјела са тадашњим супругом.

Ипак, након само једне ноћи Моника је одлучила да га врати у сиротиште јер јој је "ишао на живце пошто је плакао и није хтио да спава". Од тада је више није привлачила идеја мајчинства и улога породичне жене.

"Дошла је у сиротиште и рекла да жели дијете. Дружила се с Алексом и повела га кући. Вратила га је већ други дан ујутру јер каже да је много плакао па није могла да спава због њега. Процес усвајања је одмах стопиран", каже Стефан Кристофор који води сиротиште с ћерком Михаелом.

Откако се развела од Иринела Моника је најзаступљенија личност у румунским медијима. Одлично се слаже са Парис Хилтон, називају је румунском Ким Кардашијан, а тренутно има новог дечка који јој је љубав доказао куповином луксузног аутомобила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана