Пјевачица згрозила јавност: Позирала у топлесу испред меморијалне плоче

Агенције
Пјевачица згрозила јавност: Позирала у топлесу испред меморијалне плоче

Британска пјвачица Индијана, чије право име је Лаура Хенсон, згрозила је јавност због обнаживања и фотографисања испред меморијалне плоче која се налази у цркви у јужном Лондону.

Лаурен Хенсон објавила је серију фотографија на којима стоји полунага испред меморијалне плоче у част премиинулим борцима у Првом свјетском рату, пише британски “Индепендет”.


Тридесетједногодшња пјевачица је прве фотографије са овог снимања објавила у јуну, а прије неколико дана је на Инстаграм додала још двије фотографије којима је привукла критике, као и оптужбе да нема нимало поштовања.

“Добра је фотографија, али зар ниси могла да нађеш бољи зид испред кога ћеш да позираш? На овај начин показујете да немате поштовања према људима који су дали животе за ову земљу”, “Поприлично лоше”, само су неки од коментара револтираних корисника ове друштвене мреже.

Након што су њене фотографије обишле готово све медије, а притисак постао све већи, Лаурен је решила да одговори, како каже, на “малициозне коментаре” и да истакне да “овдје нема ничег увредљивог”.

“Поприлично сам сигурна да би ти момци који су дали животе за ову земљу уживали у овом призору”, написала је музичарка.

У своју одбрану, казала је да није знала да је ријеч о меморијалној плочи.

“Мој пријатељ и ја смо жељели да одрадимо занимљиво сликање једно вече и одлучили да то буде испред цркве у Лондону. Нисам ни примјетила да је иза мене меморијална плоча. Били смо пијани. Знам да су људи увређени, али зашто би неког вређало голо тијело”, додала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана