У 2024. драматичне промјене у љубави за шест хороскопских знакова: Ево коме веза пуца, а ко ће срести сродну душу

ГС
У 2024. драматичне промјене у љубави за шест хороскопских знакова: Ево коме веза пуца, а ко ће срести сродну душу

У 2024. чак шест хороскопских знакова осјетиће утицај космичких сила у својим односима. Јесте ли међу њима?

ОВАН

Бићете енергични и имати снажну жељу да изразите своју енергију и ентузијазам; пренесите га и подијелите са другима. Али прошлост проналази начине да се увуче у ваш живот. Ово ће вас натерати да размислите о вашој тренутној вези и осетите сумњу у њену поузданост. Питаћете се да ли сте сигурни да је ово прави избор за вас. Од 25. марта до 8. априла, а затим од 18. септембра до 17. октобра, на тесту ће бити стабилне и дугорочне везе. Многи ће проћи кроз периоде прекида, а они који су упорни и сигурнији у себе и партнера званично ће крунисати везу

Слободни Ован ће имати прилику да напусти рутину; чешће ће излазити и путовати. То је одличан период за учење и рад на себи јер Јупитер у јуну улази у коњункцију са Венером и нуди сусрете са људима који ће постати посебни у вашем живот

ВАГА

Током године анализираћете своје односе, а закључци до којих ћете доћи значајно ће утицати на развој вашег самопоштовања и личности. Ваш партнер ће бити покретач трансформације.
Током пуног Месеца у Ваги 23. марта и у Овну 17. октобра, могли бисте да одлучите да раскинете са тренутним партнером или да му се дубоко посветите и да вам веза буде приоритет. На пролеће, од 17. до 20. априла и од 19. до 20. маја, Ваге ће имати прилику да откр Јупитер 2024. године улази у ваш знак. Планета среће и владар вашег брачног сектора  је у Близанцима и то значи да ћете вољом судбине пронаћи сродну душу. Иначе, особа се може појавити скоро изненада и за годину дана, а то вас неће спријечити да уђете у званично партнерство. Ријеч је о особи која би могла бити старија од вас, странцу или некоме ко често борави у иностранству. По занимању може бити правник, наставник, представник сфере дипломатије или културе.

ДЕВИЦА

Универзум вас и даље подстиче на трансформацију. Бићете приморани да научите да бирате себе и да градите сопствене приоритете по којима ћете живети. Период од 25. марта до 8. априла садржи помрачења у сектору самопоштовања. Ово ће вас натерати да преиспитате свој однос са собом. Колико заиста дајете себи и гдје повлачите здраве границе? Гледајући себе, променићете и начин на који гледате на свог изабраника.

Успех на личном и духовном плану је неизбежан, а Венера ће унети светлост и жар у ваш љубавни живот од 17. до 20. априла. Односи са новом особом могли би се развити изузетно брзо и до јуна ћете желети да своју везу објавите.
Јупитер, који влада вашом породицом и брачним сектором, придружује се Марсу 14. и 15. августа, што ће утицати на вашег партнера који ће бити спреман да предузме следеће, неопходне кораке у вези.

Пун Месец у Рибама, који је одговоран за ваше партнерство,  биће 18. септембра - ово је дан за доношење важних одлука, пише Сенса. 

БЛИЗАНЦИ

Јупитер 2024. године улази у ваш знак. Планета среће и владар вашег брачног сектора  је у Близанцима и то значи да ћете вољом судбине пронаћи сродну душу. Иначе, особа се може појавити скоро изненада и за годину дана, а то вас неће спречити да уђете у званично партнерство. Реч је о особи која би могла бити старија од вас, странцу или некоме ко често борави у иностранству. По занимању може бити правник, наставник, представник сфере дипломатије или културе.

За Близанце који су у везама, септембар ће бити посебно важан. Тада почињу помрачења у вашим кардиналним кућама хороскопа. 18. септембра пун Месец ће бити у вашем статусном сектору , а његово присуство може бити узрок раскида. Добар знак је да ће вам се смешити нека дуго очекивана новчана накнада.

РИБА

2024. свемир почиње да мења ваш однос са партнером. Од 18. септембра у ваш знак улазе помрачења. Ви сте првенствено ти који се трансформишу, а ваша веза се томе прилагођава. Знајте како ће промена доћи изнутра, од вас. Тек тада ће бити кристално јасно каква вам је веза потребна.
Кључни догађај ће се десити у тренутку коњункције Меркура са чвором будућности у Овну 19. и 20. марта, затим од 21. априла до 1. маја. Можда ћете упознати особу својих снова, иако ћете највероватније своју романсу у почетку скривати или ће почети преписком.

До младог Месеца у Девици 3. септембра пожелећете да уђете у нови циклус љубави. За Рибе у браку у јесен 2024. почиње период тестова – Сатурн пролази кроз ваш знак, приморавајући вас да трезвеније и смиреније гледате на партнера. Дакле, на пун месец 18. септембра можете да допринесе раскиду, а 30. се већ може све променити.

СТРИЈЕЛАЦ

Јупитер, планета ваших веза, улази у брачни сектор, што аутоматски може направити велики помак у вашој заједници. Ако сте у браку, можда ћете упознати особу за коју се чини да испуњава све ваше снове о идеалном партнеру и можда ћете одлучити да направите промену.

Слободни Стрелци ће своју сродну душу упознати у року од годину и по дана, тачније од 26. маја 2024. године. Будите опрезни са изливима страсти 19. и 20. марта, затим од 21. априла до 1. маја. Од септембра 2024. почињу помрачења у сектору ваше каријере и породице, која вам могу из корена променити живот. Чвор прошлости ће се преселити у статусни сектор, што ће резултирати или променом каријере или разводом већ у септембру 2024.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана