Ова три хороскопска знака чека промјена крајем мјесеца

ГС
Ова три хороскопска знака чека промјена крајем мјесеца

Сезона владавине хороскопског знака Лава, највећег егоцентрика Зодијака, траје још само пет дана, након чега долази до годишње владавине рационалне, пожртвовне Дјевице.

Због тога ове посљедњи лавовски трзаје треба искористити до максимума, јер нам дају вјетар у леђа да се упустимо у нове ситуације и авантуре. 

И док ће сви знакови Зодијака осјећати снажно лавовско дјеловање и енергију, три ће се посебно наћи на удару те би им се у сљедећих неколико дана могле на приватном плану догодити многе значајне промјене, а које можда нису очекивали.  

Водолија

Први знак на  листи хороскопских знакова које крајем овог мјесеца очекују велике промјене је Водењак. Наиме, хороскопски Водењаци велики су романтици, креативци и сањари, а њихову ионако осјетљиву душу овог ће коловоза бити додатно лако ранити. Осјећаће се емпатично и спремно помоћи свакоме, а могу очекивати и да ће имати порив хуманитарно дјеловати. Због тога би их могло повриједити уколико им ближњи не одлуче помоћи у њиховим настојањима да створе боље свијет. У случају да изостане подршка околине, Водењаци би се могли наћи на ратној нози с члановима породице или партнерима због њихова неразумијевања њихових племенитих и снажних осјећаја. 

Бик

Земљани знак Бик је истовремено рационалан, али и јако склон хедонизму. Бик је хороскопски знак којим влада Венера, планет романтике и уживања, па ће се Бикови крајем коловоза осјетити понукани удовољити својим жељама, али и жељама својих ближњих. Ужитак ће им бити на првом мјесту, па ће тражити сваку прилику како би обогатили свој живот новим познанствима или стварима које ће им приружити радост и весеље. Осјећат ће се спремно за промјене, а могло би им се догодити да изненада сазнају да чекају дијете или да импулзивно одлуче удомити кућног љубимца. Доживјеће значајне промјене, али ће бити спремни дочекати их објеручке и с позитивним ставом. 

Јарац

Јарчеви су према многим астролошким тумачењима најприземљенији знак Зодијака. Рационални, практични и увијек оријентирани на материјалне вриједности у животу, хороскопски Јарчеви крајем овог коловоза доживјеће велике емотивне промјене.Наиме, Јарчевима се ништа неће мијењати на пословном плану, јер је на том подручју немогуће да им се догоди нешто непредвидиво, али ће их зато потенцијално ненадано упикнути Аморова стрелица - те ће се наћи понукати упловити у страствену аферу. Крај сезоне владавине Лава даће им вјетар у леђа те нагласити самопоуздање, па ће се осјећати непобједиво. Флертоваће, заводити  осјећати се  слободније него икад прије, а то би се итекако могло одразити на њихов сексуални и љубавни живот. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана