Највећи срцeломци у хороскопу: Ова три знака брзо се заљубе, а још брже одљубе

ГС
Foto: Илустрација

Свако је осјетио поступке правог срцоломца, а према астролозима они се најчешће налазе у одређеним хороскопским знаковима.

Који хороскопски знакови лако ломе срце и одлазе без имало жаљења можеш открити у наставку, а ко зна - можда откријеш да си међу њима.

Шкорпија

Тајанствена Шкорпија не пушта лако људе у своју близину и врло је тешко доћи до његовог срца. Но ипак се ради о јако емотивном знаку и ако осјете неправду врло лако одбацују особу. Но не треба се бојати везе особом рођеном у овом знаку јер ако је однос искрен и пун љубави Шкорпија ће бити одана...све док се не сломи њено повјерење.

Лав

Једна ствар је специфична за овај хороскопски знак - увијек тражи сљедећу најбољу ствар. Увијек су у потрази - од трендова до љубавних веза. Овај ватрени хороскопски знак се брзо креће и није им проблем ако требају растужити људе у том процесу. Лавови такође обожавају бити у центру пажње, па је могуће да када нестане почетно усхићење пожеле нову особу која ће их опет освајати и пружати им довољно пажње.

Дјевица

Мирне и сталожене Дјевице никада не улазе у везу како би некоме сломиле срце, никада то не раде намјерно. Но као знак који жели да све буде савршено, чак су опсједнути тиме, не треба се изненадити ако одустану од односа без упозорења. Овај земљани знак зна своју вриједност и што заслужује, па ако осјети да друга страна не испуњава очекивања врло лако прекида однос те очекује да се партнер брзо спакује и нестане. Оно што Дјевица често не схваћа је да су њезина очекивања често превисока и нереална.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана