Најсексепилнији знакови Зодијака - топ листа од првог до посљедњег

Г.С.
Најсексепилнији знакови Зодијака - топ листа од првог до посљедњег

Дакле, је ли то Јарац, Риба или Ован?

1. Водолија

Мушкарац и жена у овом знаку најрадије сједе, пију кафу и разговарају. Сви желе да буду у његовој близини због шарма, љепоте и духовитости.

Увијек се понашају онако како се осјећају и никад се не претварају, не глуме да су нешто што нису. То су су искрени и љубазни људи који знају границе и не прелазе.

Ако сте Водолија, људи вас воле јер сте мирни, хладни и сабрани, знате своју вриједност. Једноставно знате што желите и када то желите и то је оно што привлачи друге. Често би дали све што могу да буду с вама, јер се такво искуство пружа само једном у животу.

2. Ован

Ован је ходајућа ватра - страствени су, интелигентни, предани циљу и истрајни. Једна од најпознатијих звијезда у знаку Овна је Лејди Гага - нема потребе преиспитивати ​​њену сексуалност и јединственост.

Жене Овнови одлични су вође и нису задовољне док не добију баш све што заслужују. То их чини помало застрашујућима и јако пожељнима. Оне често привуку много мушкараца који им се боје да приђу што може да закомпликује љубавни живот сваке жене.

Ован једноставно зна што жели и како то жели. Само ако сте јаки и ако имате пуно самопоштовања, моћи ћете да освојите некога попут Овна.

3. Рак

Један сте од најемотивнијих и најосјетљивијих хороскопских знакова, што вам доноси вода, а то је, с друге стране, оно што вас чини тако врућим и привлачним. Кад вас људи виде, у њима се рађа потреба да вас заштите и брину о вама.

Они виде мушкарца или жену којима је потребан неко на кога могу да се ослоне и учини све да се пробуде поред некога то је тако топао и осјећајан.

То је једна страна вас, али постоји и друга, помало опака. И у томе нема ништа лоше, јер се сви морамо с времена на вријеме мало да опустимо.

4. Јарац

Од начина на који разговарате, ходате или пијете кафу, ви сте жива ватра. Свјесни сте своје љепоте и знате како да је искористе. И мушкарац и жена у знаку Јарца имају врло снажне принципе и никада не би учинили ништа што би могло да наштети другом човјеку. На жалост, у свој живот често привлаче погрешне људе, а у љубави немају пуно среће.

Срце вам се толико пута сломило досад да више не желите да улазие у љубавне везе. Онај ко вас жели мораће се итекако потрудити да вас увјери да је створен за вас.

5. Стријелац

Питате се који је хороскопски знак тотално секси? Завршили смо потрагу! Љепота и шарм Стријелца незаустављиво привлаче друге људе који то никако не могу да сакрију.

Стријелци пуно пажње посвећују одећи, па увијек пазе да изгледају отмено и секси. Кад разговарају, комбинују то с врло занимљивом енергијом која хипнотише људе око њих.

Увијек су загледани у неку нову мету, па људи мисле да никад не бисте прихватили излазак с њима. Заправо, Стријелци дјелују помало резервисано, што је далеко од истине.

У вама је толико љубави и кад видите некога ко се труди да вас освоји, а да не игра игрице, сигурно ћете им пружити прилику.

6. Рибе

Око вас је увијек “вруће” због начина на који размишљате и разговарате. Имате врло секси глас, који никога не оставља равнодушним. Врло сте паметни и кад пронађете савршеног партнера за разговор, неке искре могу да се појаве у трену.

Страствени сте према стварима које волите и волите да доказујете ​​да сте у праву - посебно људима који вас не воле.

У љубавним везама ви сте права звијер која ће се борити за своја права. Носите срце на длану, но понекад постанете удаљени, ако ствари не иду како сте очекивали. То се посебно односи на жене у знаку Риба.

7. Близанци

Кад започнете разговор, сви држе језик за зубима, јер су ваше приче увијек занимљиве и забавне. Кад разговарате, људи постану тотално хипнотисани вашим ријечима и могу да повјерују у све што кажете. Духовити сте и заиграни, то је оно што вас чини тако привлачнима.

За Близанце кажу да су лијепи и споља, али и изнутра.

Међутим, Близанци могу да претјерају у самохвали и самољубљу и понекад им је тешко посветити се дугорочним циљевима.

8. Дјевица

Волите да останете скромни и истицчете неке друге вриједности које су вам важне. Уживате да будете добар пријатељ, добар партнер и особа на коју се други могу да се ослоне Није вас брига што ћете одући, већ хоћете ли се добро забавити или не.

Сексепил за вас подразумијева пуно више од уских хаљина и високих потпетица. То је нешто с чиме сте рођени или не.

9. Лав

Куда год кренули, бићете примјећени. То је ваш благослов и проклетство у исто вријеме. Будући да сте увијек у центру пажње, привлачите многе људе, али немају сви добре намјере.

Ипак, како увијек говорите шта мислите, даћете им до знања да се повуку на вријеме. Понекад се људи вређају због ваше склоности да све што вам је на уму изађе на друм, јер се не могу сви носити са истином. То је разлог због којег вас многи не воле.

Још једна атрактивна особина Лава је да се воле да дотјерују, ​​што им помаже да и уз минимални напор привуку пажњу околине. Другим речима, знају да су секси и не намјеравају то да скрију.

10. Бик

Бикови су врло пожељни, али то ријетко показују. Умјесто тога, покушаваће да буду што скромнији. Не желе да привлаче погрешне људе показујући своју сексуалну привлачност. Радије бисте чекали некога ко ће да се заљуби у вашу душу, а не у ваше тијело.

Не волите да се такмичите с другима, али ако видите да сте у опасности и да вам друга особа краде дечка или дјевојку, искористићете сва потребна средства да их вратите.

Ако сте случајно заборавили: Јако сте секси, и због вас се вриједи борити. ! Али - да, увијек постоји неко али - једна од највећих мана Бика је његова тврдоглавост. Заправо, неки људи ово сматрају великим плусом, док ће други то доживјети као минус. Како тко.

11. Вага

Волите пуно да кокетирате и знате да будете секси. Кад започнете своју игру ​​завођења, нема мушкарца или жене који вам могу да одоле. Ако вас неко занима, нема тога што нећете учинити да га освојите. Врло сте тврдоглави и не прихватате 'не' као одговор (баш као и Бикови).

Ваш снажни карактер чине вас стварном пријетњом неким људима, па не чуди што ћете љубав пронаћи касније него што сте мислили.

12. Шкорпија

Као Шкорпија, вјероватно верујете да су други људи пуно више секси од вас, али ваш израз лица, смијех и очи пуне љубави оно су због чега се људи заљубљују у вас, пише Хер њаy портал. Не обраћате толико пажње на начин одјевања, али чињеница је да вам све што обучете стварно добро стоји.

Кад нађете ону посебну, праву љубав, почињете да гушите партнера с посесивношћу и нестрпљењем, јер их желите за себе и желите све вријеме да проведете само с њима.

Закључак: Који хороскопски знак је најбољи у кревету?

Конкуренција је јака, али на основу звезданих предиспозиција, доносимо ову листу:

Лав: То су ватрени, страствени љубавници који уживају да доминирају у спаваћој соби. Жене Лавице су сан сваког мушкарца, слично је и с мушкарцима - могу да постану сан сваке жене. Лав једноставно зна како да постигне да се њихов партнер осјећа посебно и увијек су одлучни у томе јер осредњост није њихов избор.

Они су партнери с највише поштовања јер узимају у обзир потребе и захтијеве својих љубавника.

Вага: И Ваге су врло надарени љубавници. Знају да испуне маштарије свог партнера. Ако кажете Ваги да желите да испробате нешто ново, они ће више него радо прихватити ваш приједлог без преиспитивања или превише размишљања.

Шкорпија: Они су велики љубитељи доминације и експериментирања у кревету. Они имају потребу да се докажу другима, задовољити своје потребе и испунити своје најлуђе маштарије. Настоје да импресионирају свог партнера показујући своју доминантну страну. Експериментирање с њима чини се тако природним јер ништа не осуђују и њихова је машта безгранична.

Дјевица: Супротно од претходна три хороскопска знака, Дјевице су љубитељи спорог, сензуалног и страственог вођења љубави. Дјевице дају све од себе да створе пријатно и сензуално окружење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана