Ко ће 2024. године упознати сродну душу, а ко доживјети крах?

GS
Foto: Freepik

Током 2024. године, астрологија наговјештава да ће се утицај кармичких чворова везаних за партнерске односе наставити. Наиме, глобална ревизија вриједности је у току и захватиће велики број појединаца.

Таква ситуација, која доноси промјене, трајаће до јануара 2025. године и пружиће прилику за реализацију и продубљивање партнерских односа. То се експлицитно одражава у њиховом квалитету и помаже да схватите шта вам је заиста потребно и шта цијените.

Прије свега, када говоримо о партнерским односима, требало би да поставите себи питање сопствених потреба. Која су ваша очекивања? Које су особине особе коју прижељкујете и на шта више никада не бисте пристали у вези? Које обрасце понашања желите, а које треба да избјегавате?

ОВАН

Осјећаћете се енергично и имати снажну жељу да изразите своју енергију и ентузијазам; пренесите га и подијелите са другима. Али прошлост проналази начине да се увуче у ваш живот. Ово ће вас натјерати да размислите о вашој тренутној вези. Питаћете се да ли је ово прави избор за вас. Од 25. марта до 8. априла, а затим од 18. септембра до 17. октобра, на тесту ће бити стабилне и дугорочне везе. Многи ће проћи кроз периоде прекида, а они који су упорни и сигурнији у себе и партнера званично ће крунисати везу.

Слободни Ован ће имати прилику да напусти рутину; чешће ће излазити и путовати. То је одличан период за учење и рад на себи јер Јупитер у јуну улази у коњункцију са Венером и нуди сусрете са људима који ће постати посебни у вашем животу.

ВАГА

Током године анализираћете своје односе, а закључци до којих ћете доћи значајно ће утицати на развој вашег самопоштовања и личности. Ваш партнер ће бити покретач трансформације.

Током пуног Мјесеца у Ваги 23. марта и у Овну 17. октобра, могли бисте да одлучите да раскинете са тренутним партнером или да му се дубоко посветите и да вам веза буде приоритет. На прољеће, од 17. до 20. априла и од 19. до 20. маја, Ваге ће имати прилику да открију велику љубав према животу. 

БЛИЗАНЦИ

Јупитер 2024. године улази у ваш знак. Планета среће и владар вашег брачног сектора је у Близанцима и то значи да ћете вољом судбине пронаћи сродну душу. Иначе, особа се може појавити скоро изненада и за годину дана, а то вас неће спречити да уђете у званично партнерство. Реч је о особи која би могла бити старија од вас, странцу или некоме ко често борави у иностранству. По занимању може бити правник, наставник, представник сфере дипломатије или културе.

За Близанце који су у везама, септембар ће бити посебно важан. Тада почињу помрачења у вашим кардиналним кућама хороскопа. 18. септембра пун Месец ће бити у вашем статусном сектору, а његово присуство може бити узрок раскида. Добар знак је да ће вам се смешити нека дуго очекивана новчана накнада, преноси Еле.рс.

ДJЕВИЦА

Универзум вас и даље подстиче на трансформацију. Бићете приморани да научите да бирате себе и да градите сопствене приоритете по којима ћете живјети. Период од 25. марта до 8. априла садржи помрачења у сектору самопоштовања. Ово ће вас натјерати да преиспитате однос са собом. Колико заиста дајете себи и гдје повлачите здраве границе? Гледајући себе, промијенићете и начин на који гледате на свог изабраника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана