Какав мушкарац није за тебе, а какав ће те вољети заувијек?

Г.С.
Какав мушкарац није за тебе, а какав ће те вољети заувијек?

У овом хороскопу вам детаљно објашњавамо које мушкарце да избјегавате, а са каквим је пожељно да уђете у везу.

ОВАН

Ти у љубави: За тебе је љубав страст и узбуђење. Волиш да флертујеш и готово увијек освојиш младића којег пожелиш јер је немогуће да одоли твом шарму и духовитости. Он је потпуно очаран твојом жељом да га имаш и свим оним што си спремна да урадиш како би му доказала своју љубав.

Проблем за романсу: Превише се ослањаш на инстинкте и гураш главом кроза зид, умјесто да мало направиш паузу и размислиш о свему. Обично зажалиш због своје импулсивности, али не падаш у депресију ако ствари не иду онако како си замислила.

Твоја сродна душа: Младићи ловци, као што су Стрелац и Лав, најбољи су плијен.

Није за тебе: Сентиментални Рак узбуркава твоје емоције, али тражи превише.

БИК

Ти у љубави: Моћни Бик је један од најромантичнијих знакова зодијака. Ти сањаш о савршеном принцу који ће те држати за руку и обасипати поклончићима. Заузврат, биће ти задовољство да га размазиш. Ти не играш игре у љубави, нити волиш младиће који их играју. Стрпљење и одлучност ти допуштају да чекаш савршеног младића прије него да траћиш време на безнадежну везу.

Проблем за романсу: Понекад си превише обазрива када треба да поклониш своје срце. Мораш да се ослободиш својих страхова и даш шансу љубави да би нешто започела.

Твоја сродна душа: Младићи Рибе су привлачни твојој осјећајној страни, али јаке Шкорпије чине да ти срце брже закуца.

Није за тебе: Од брбљања нема вајде, а то је све што Близанци могу да ти понуде када је у питању љубав.

БЛИЗАНЦИ

Ти у Љубави: Ти си мајстор у флерту, и гдје год да се појавиш за собом остављаш гомилу сломљених мушких срца. Ти не желиш никога да повредиш, али младићи се једноставно заљубљују у начин на који се смијејеш или забацујеш косу. Ти уживаш да играш ове игрице све док не пронађеш младића поред ког ћеш жељети да се скрасиш.

Проблем за романсу: Потребно ти је простора – и тип који се лијепи за тебе као пијавица нема пролаз. Не волиш ни љубоморне младиће, нити оне који се труде да те обуздају.

Твоја сродна душа: Тебе привлачи самостална Водолија, али идеални младић за тебе је Стрелац јер ће вољети твој авантуристички дух и мајстор је у флерту, као и ти!

Није за тебе: Откидаш на изглед Јарца, али он не умије да се избори са твојом независношћу.

РАК

Ти у љубави: Иако твој знак има клијешта, ти си осјећајна љубавна птичица. Теби је потребан младић који воли да се мази као и ти, али у исто вријеме и поштује твоје старомодне стандарде. Важно ти је да се твојим родитељима допада твој дечко јер је теби најважнија породица. Твој идеални састанак са младићем је када останете код куће, и уживате гледајући заједно филмове.

Проблем за романсу: Емоције су за тебе све, и ниједан младић не смије да занемари чињеницу да је тебе лако повриједити. Када се то деси – ти се завлачиш у своју љуштуру и патиш у тишини – уз велику количину чоколаде.

Твоја сродна душа: Њежна страна Дјевице излази на површину у твом присуству.

Није за тебе: Младић Водолија ће прозрети твоју душу, али неће бити нежан колико је то теби потребно.

ЛАВ

Ти у љубави: Краљевска Лавица воли да буде главна у љубави. Младиће помало плаши твоја самоувјереност и независност док те не упознају. Истина је да моћна краљица џунгле може да постане преплашено маче када јој неки младић сломи срце. Дубоко у души, ти си мачкица која воли да има само једног младића кога ће звати својим. Дубоко си одана, и то захтијеваш и од свог дечка.

Проблем за романсу: Понекад се тај твој величанствени понос испречи правој љубави јер ти је тешко да признаш да си погрешила.

Твоја сродна душа: Близанци и Стријелац ти нуде узбуђење, али поред Рака се осјећаш сигурно и вољено.

Није за тебе: Клони се критички настројене Дјевице, коју плаши твоје отворено самопоуздање.

ДЈЕВИЦА

Ти у љубави: Стидљива Дјевица није од оних који љубе, а послије причају о томе. Љубав је приватна ствар између тебе и твог дневника. Твој љубавни стил је прије да га оставиш да се пита, него да направиш први корак или се бесрамно бациш на младића. Ти не желиш да будеш мистериозна. У суштини, ти си потпуно отворена и искрена, чим одлучиш да дозволиш младићу да ти се приближи. Међутим, прије него што се то догоди, он ће морати да те импресионира својим умом.

Проблем за романсу: Склона си да младиће брзо отпишеш, чак и послије само једног разговора. Бицеш и даље пријатељ са њима, али ако није супер интелигентан и не размишља брзо као и ти, одлази у заборав.

Твоја сродна душа: Ти поштујеш сензибилитет Јарца.

Није за тебе: Тебе одбијају људи који су мајстори драме. Можемо ли да кажемо – Лавови?

ВАГА

Ти у љубави: Твоје магичне моћи ти дозвољавају да привучеш баш онај тип младића који желиш, а затим бациш чини које учине да се безнадежно заљуби у тебе. Ово не значи да ти ниси пробирљива. Твој дечко мора да изгледа добро и да се облачи добро као и ти.

Проблем за романсу: Понекад си више заљубљена у осјећање заљубљености, него у своју јачу половину. Ово се дешава зато што си идеалиста и видиш само оно што желиш да видиш код свог дечка.

Твоја сродна душа: Не можеш да игноришеш начин на који Ован улази у просторију, али он није прави за тебе. Рак ће те обожавати као нико други.

Није за тебе: Водолија размишља на сличан начин као и ти, али се не проналази у твојој романтичној страни.

ШКОРПИЈА

Ти у љубави: Шкорпија се не боји да се бори за љубав. Чим ошацујеш неког типа, ти инстинктивно знаш шта да урадиш и кажеш да би те он пожелио. У ствари, ти си толико добра у игри завођења да он помисли како он јури тебе. Ти конце увијек држиш у својим рукама. Емоције држиш закључане док ниси сигурна да му можеш вјеровати. А онда, он неће спознати интензивнију љубав од твоје.

Проблем за романсу: Твоја љубомора се види на километар. Ако ти пође за руком да то велико зелено чудовиште држиш под кључем, драги те никада неће напустити.

Твоја сродна душа: Откидаш на Рибе и Рака.

Није за тебе: Теби је потребно много више времена и пажње него што је Стријелац спреман да ти да.

СТРЕЛАЦ

Ти у љубави: Када је у питању љубав, ти си опуштена. Младићи откидају на тебе јер их не замараш и не драмиш без потребе. Ти волиш типове који воле добро да се проведу, авантуристичког су духа и спонтани су. Потребно је и да буду искрени и поштују то што ти ствари посматраш онако какве јесу. Дубоко у свом срцу, чезнеш за путовањима, па те често привлаче младићи егзотичног изгледа или они који потичу из удаљених мјеста.

Проблем за романсу: Твоје срце без проблема скакуце од једног до другог младића, због чега те често прати репутација срцоломке. У суштини, теби се може вјеровати, али младићи су често несигурни у твојој близини јер си врло отворена.

Твоја сродна душа: Најбоље је да се држиш младића слободног духа као што су Водолија или Близанац.

Није за тебе: Младић Рак је превише осјетљив за тебе.

ЈАРАЦ

Ти у љубави: За тебе је љубав озбиљна ствар. Нема шансе да доведеш своје срце у опасност, осим ако си сигурна да су ти осјећања узвраћена. Ти волиш да испиташ околину, а затим лагано упловиш у везу. У твојим романсама пријатељи играју велику улогу јер ти често прибављају важне информације!

Проблем за романсу: Кад једном успоставиш везу са младићем, ти си за љубав на дуге стазе. За тебе је раскид готово немогућ због твоје оданости и одлучности да веза успије.

Твоја сродна душа: Бик и Дјевица те разумију боље него било ко.

Није за тебе: Твоја опрезна природа одбија жестоке типове као што су Лав и Ован.

ВОДОЛИЈА

Ти у љубави: Ти си независна. Највећа грешка коју неки младић може да направи јесте да угрози твоју слободу. Ти не желиш да љубав управља читавим твојим животом. Петком увече волиш да се видиш са њим, али зато суботом излазиш са другарицама. Ако му то не одговара, отписујеш га. Такође му је потребно и да има самопоуздања да би разумио да је твоје срце довољно велико да воли све.

Проблем за романсу: Припази да га превише често не одбијаш, јер сваки младић реченицу “Попричаћемо касније” прихвата само одређени број пута.

Твоја сродна душа: Младић рођен у знаку Дјевице је добар за тебе јер и он воли да има слободу.

Није за тебе: Лав који захтијева да обожаваш и земљу којом он хода није добар за тебе иако између вас постоји невјероватна хемија.

РИБЕ

Ти у љубави: Астролошка богиња љубави је најсрећнија када је заљубљена – стварно заљубљена. Ти си романтик који потпуно вјерује у постојање сродних душа. У ствари, ти си спремна да преврнеш и земљу да би пронашла своју. Када будеш пронашла савршеног младића, бићеш спремна све да урадиш за њега, али понекад је грешка да његове потребе стављаш испред својих.

Проблем за романсу: Теби је потребан осјећајан дечко, неко ко ће разумијети твоја осјећања. Ако није на истој таласној дужини као и ти, ти се емотивно затвараш и веза тоне у неразумијевање и незадовољство.

Твоја сродна душа: Рак осјећа твој бол, и дијели твоју радост боље него било који други знак.

Није за тебе: Егоцентрични Ован ужива у твојој пажњи, али и искоришћава твоје нежно срце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана