Дневни хороскоп за 24. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У овом периоду не мањкају вам потврде и велика задовољства, како на пољу осјећања, тако и на професионалном. Јупитер ће остати у конјункцији још три недјеље: ако имате било какве захтјеве да дате приједлог за посао, не оклијевајте!

Бик

Сунце је коначно стигло до Меркура, а ускоро ће стићи и Јупитер! Ово је заиста срећно вријеме за ваш знак који би могао да дочека лијепа изненађења. Најсрећнији дани у недјељи, са прелијепим Мјесецом на вашој страни, биће уторак, сриједа и недјеља.

Близанци

Ваша недјеља почиње сјајно. Венера је такође недавно ушла у конјункцију и учиниће љубав главном темом наредних дана. Посебно романтични или срећни дани за састанке биће четвртак, петак и субота.

Рак

Морате се натјерате да наставите упркос неповољном положају Јупитера који наставља да доноси неке препреке на вашем путу. У међувремену, можете рачунати на два срећна дана, уторак и сриједу, и на повољан транзит Меркура, који би вам могао донијети неочекиване добре вијести.

Лав

Неповољан транзит Меркура ове недјеље могао би да донесе мало више изазова или препрека на послу. Ако морате да разговарате о проблемима са шефовима или колегама, боље је да све усредсредите на четвртак и петак када су могући мирнији дијалози.

Дјевица

Љубав поново цвјета ове недјеље. Оставите по страни своју пословичну рационалност и више вјерујте својим осјећањима. У недјељу ће Мјесец засијати у комбинацији са вашим знаком, доносећи вам срећу.

Вага

Само још неколико недјеља стрпљења и Јупитерове опозиције ће се завршити. Скоро сте стигли до циља, осјећате се прилично уморно и исцрпљено, а то је и грешка Марса у неповољном положају, али успјећете.

Шкорпија

Сада када се Сатурн вратио да вам се осмијехне, требало би да промијените своју перспективу и замислите сваку потешкоћу на коју ћете наићи на свом путу као функционалну за ваш лични и духовни раст и еволуцију.

Стријелац

Венера, такође у опозицији, наводи вас да размислите о свом љубавном животу и да се запитате да ли имате особу поред себе. За самце неће бити најбоље вријеме за одржавање састанака који су предодређени да потрају.

Јарац

Више среће очекује вас у недјељу. Опозиција Марса чини да се ослободите стреса, јер вас то очекује у радном окружењу, захваљујући неповољном транзиту Јупитера. Стисните зубе, крај маја доноси награде.

Водолија

Још једна повољна недјеља са становишта осјећања. Можете рачунати на лијепу Венеру, а у понедјељак и на веома романтичан мјесец. Можда нешто неће ићи по плану, али не дозволите да будете нервозни.

Рибе

Ризикујте и будите изазовни. Најважније је да избјегнете било какав сукоб и да свему приступате кроз миран разговор. Повољно радно окружење са Сатурном и Меркуром који вас гурају ка новом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана