Дневни хороскоп за 23. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Потребно је да осмислите добар план и да останете досљедни у свакој фази спровођења, посебно када се налазите пред сарадницима када вас оспоравају. Преплављени сте различитим мислима и емоцијама, тако да пажљиво одмјеравате добру прилику у којој можете да изразите све своје разноврсне жеље. Партнер вас искрено подржава и подстиче на активну улогу.

Бик

Активно учествујете у различитим преговорима, те покрећете иницијативу кад год за то постоје добри услови за неку врсту успјеха или добитка. Не обазирете се много на нечије коментаре, посебно када они нису у складу са вашим основним опредјељењем. Љубавни партнер на вас дјелује врло инспиративно и наводи вас на слободније изражавање.

Близанци

Ситуација око вас дјелује врло промјенљиво и тешко је прецизно предвидјети нечију реакцију или одговор. Боље је да се држите провјерених правила и да избјегавате било коју врсту ризика. Налазите се у фази емотивног узлета, тако да однос са партнером доживљавате као остварење својих слатких снова. Препустите се својим осјећањима.

Рак

Размислите о промјени одређених критеријума и услова у договору са сарадницима да бисте побољшали своју пословну позицију. Слободно можете да инсистирате на својим идејама, јер имате врло поуздане показатеље о успјеху. У свом емотивном заносу спремни сте да учините нешто посебно да сте импресионирали свог партнера.

Лав

Потрудите се да успјешно спроведете све своје идеје и планове у дјело. Важно је да поред себе имате особу од повјерења и тим провјерених сарадника за које вас везују заједнички интереси. У љубавном односу, немојте узалудно покушавати да промијените партнерово понашање или да мијењате ток ствари које не зависе од ваше воље.

Дјевица

Обратите пажњу на нове професионалне могућности да бисте проширили сазнање и побољшали своју укупну позицију. Ако препустите да ствари саме иду својим током, неко други изненада може да вас предухитри. Свијет око себе посматрате другачијим очима или у ведрим тоновима, осјећате се задовољно и срећно уз вољену особу.

Вага

На врло ефикасан начин умијете да спроведете различита правила успјешног пословања која остављају озбиљан и позитиван утисак на вашу околину. Пролазите кроз различите фазе емотивног расположења. У моментима осјећате велики емотивни занос или инспирацију, али вам се чини да вам недостају добре прилике да у потпуности изразите своје намјере.

Шкорпија

Неко вам даје корисне информације и на такав начин вам помаже да правилније процјењујете различите пословне могућности које имате на располагању. Јасно вам је да заједнички договори представљају позитиван помак у рјешавању важних пословних или приватних интереса. Учините неки посебан гест пажње према свом партнеру и у прилог заједничкој срећи коју треба његовати.

Стријелац

Захваљујући поузданим информацијама које добијате сада можете да планирате низ заједничких активности које ће вам ускоро донијети увећане резултате. Често имате добар предосјећај, јер испуњени сте романтичним мислима и расположењем. Уљепшајте свој љубавни и интимни живот тако што ћете дјеловати на вољену особу у складу са својом инспирацијом.

Јарац

Све корисне информације могу да вам олакшају успјешно рјешавање неких пословних питања која имате. Обратите пажњу на сугестије које вам даје једна искусна особа, нема разлога да одбацујете неке идеје само зато што вам звуче сувише апстрактно. Разлике у мишљењу вас и вољену особу не треба емотивно да удаљавају.

Водолија

Имате добар предосјећај и успјех вам се налази надохват руке. Највише ће вас обрадовати финансијско побољшање и бољи материјални стандард. Осјећате да се налазите на емотивној прекретници и радо прихватате разне изазове. Љубавни догађаји које наслућујете имају своју необичну драж и испуњавају вас позитивним расположењем.

Рибе

Доносите низ важних одлука и дјелујете одлучно у својим намјерама пред сарадницима. Преостаје вам да спроведете у дјело све оно што сте уговарали у протеклом периоду. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима и да губите вријеме на неке споредне ситуације. Понекад је најбоље пратити само унутрашњи осјећај и не причати превише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана