Дневни хороскоп за 23. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Сваки Ован има високе циљеве, могућности, стандарде. Велики сте борац, период који је пред вама биће пун догађаја и промјена које су само вама потребне. Среће имају они који су запослени и у радном односу.

Бик

Слободне дјевојке, младе жене из овог знака очекује необично познанство и страсна веза. Имате добро слагање с воденим знаковима, посебно са знаком Рибе. Ако сте мушки Бик, обратите пажњу на једну Вагу у другој половини мјесеца.

Близанци

Склони сте бактеријама. Меркур у Бику даће мањи стрес, али период од друге седмице у мјесецу биће тежак за имунолошки систем. Не претјерујте с лијековима за смирење или спавање.

Рак

Многи Ракови размишљају о промјени мјеста становања или тачније напуштању државе и самим тим бољу будућност себи и породици. Овог мјесеца зарада вам стоји из послова администрације, банкарства, великих система комуникације.

Лав

Ви сте особа која не може замислити живот без страсти, љубави и партнера. Понекад сте толико зависни да сами себи радите проблем у социјалном окружењу или вам се здравље нарушава. Слободне Лавице ће током мјесеца упознати мушкарца који је прилично слободан у свом понашању.

Дјевица

Имате страхове од будућности. Доста утиче и помрчина Мјесеца на ваше страхове, али то је пролазно. Када крене друга половина мјесеца, партнер је тај који ће вас вратити у боље здравствено стање.

Вага

Новац морате чувати једно вријеме или штедјети мало по мало. Ово се односи на све Ваге, од особе која ради за минималац или средњу плату до оних  које пуно зарађују.

Шкорпија

Због претјераног стрпљења и трпљења којем сте изложени скоро сваки дан, склони сте лошем раду срца. Неке Шкорпије воле претјерано конзумирати цигарете. Морате стати с лошим навикама које вам нарушавају имунолошки систем.

Стријелац

Више се посвећујете послу него љубави. Слободни Стријелци имаће сусрет с Биком, Овном или Рибама. Лијеп период љубави вам предстоји под условом да не претјерујете у послу или неким својим илузијама.

Јарац

Даме које су у браку имају посебне емотивне апетите. То није неко с ким жена Јарац живи, већ неко ко је на неком престижном мјесту, представља се као пријатељ, а у ствари је удварач.

Водолија

Радите послове који од вас траже истраживање, радионице или оне старе добре сигурне послове попут рада у кухињи, за машином, шивање. Новац вам иде из дана у дан све боље и боље. Пазите да не претјерујете у трошењу око средине мјесеца.

Рибе

Већином ћете бити јако добро расположени када је зарада и посао у питању. Многи од вас су имали доста тежак период уназад пар мјесеци, али ћете сада успјети донијети неке важне одлуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана