Потпуно различити, привлаче се “као луди”

Агенције
Потпуно различити, привлаче се “као луди”

Ако сте спремни да се овог љета заљубите “најјаче” до сада, послушајте савјете астролога и сазнајте са којим знаком ће вам веза бити најватренија.

Стрелац и Близанци

 


Ова два знака се привлаче на свим пољима. Физички су као створени једно за друго. Обожавају дуге разговоре, Близанац је мало површан и воли да оговара, Стрелац је поштен и темељан. Близанац је увијек спреман за акцију, Стрелца је тешко натјерати да се покрене и промјени рутину, ипак када је са Близанцем Стрелац постаје прави пустолов.

Бик и Шкорпија

Према астролозима, Бика нико не може тако јако сексуално да привуче као Шкорпија. Ако се споје могу данима да буду затворени у спаваћој соби. Све у вези ће им дјеловати фатално. Ипак, када изађу међу пријатеље видјеће да се веома разликују, Шкорпија је пребрза за Бика, а Бик превише пасиван за Шкорпију. Ако су спремни на промјене, веза ће им сигурно успјети.

Јарац и Рак

Ова два знака се савршено допуњују. Хладан Јарац не може да одоли емотивним изливима Рака. У спаваћој соби одлично функционишу, надопуњују се. Ипак, ако Рак постане превише “цмиздрав” и почне да кука да га Јарац игнорише веза лако може да се заврши. Ако нађу заједнички језик, могу да остану заједно годинама.

Вага и Ован

Ован тако необуздан и пун енергије лако може да падне на шарм префињене Ваге. Они су толико различити да савршено функционишу, бар на почетку везе. Ипак, дослиједност Ваге може Овну лако да постане досадна. Ако Вага мало попусти, може да ужива у најбољој вези у свом животу.

Рибе и Дјевица

Рибама је све тако лако у животу. Они су рођени са дозом оптимизма и њима ништа не може да поквари добро расположење. Дјевица воли рад, ред и дисциплину, па опет рад, па ред…Ако се сретне са Рибом може да одступи од својих правила, макар у почетку везе. Биће то савршена веза, која може да потраје ако се нађе компромис.

Лав и Водолија

Водолија не призаје ауторитете, Лав само за то живи – да командује и да влада. Међутим, ако у свој војнички поредак допусти умјетничкој Водолији да уђе, његова владавина је готова. Његова рика постаје шапат, а са Водолијом ће упознати све чари слободног понашања. Савршена авантура!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана