Ово су најгоре навике сваког хороскопског знака док је у вези

B92
Ово су најгоре навике сваког хороскопског знака док је у вези

Сваки од 12 знакова зодијака има бар једну лошу навику у вези, а у наставку провјерите да ли смо погодили и вашу.

Умјесто да кривите бројне друге факторе за своје лоше понашање у вези, једноставније је да све свалите на свој хороскопски знак - лакше је.

Ован

Овнови бјеже из везе чим им постане досадно или када ствари нису по њиховом. То, наравно, уопште није њихова кривица, већ је крив - хороскопски знак!

Бик

Кад пронађу довољно стабилног партнера с којим им је пријатно, Бикови се пребаце у стање хибернације. Њима је фино, али њиховим партнерима је вјероватно јако досадно.

Близанци

Близанци саботирају сваку своју везу, а чак и кад је све у реду, као да у себи имају злог близанца који намјерно ствара проблеме. Зашто? Нико не зна.

Рак

Раковима треба пажња и неко ко ће их обасипати љубављу и комплиментима, а с друге стране, потребно им је и вријеме за себе и желе да их сви оставе на миру. Наравно, све то желе одједном, што је поприлично иритантно свакоме ко има посла с њима.

Лав

Не само да мисле да су све њихове идеје најбоље на свијету, Лавови још имају потребу и да наређују људима с којима су у вези, мислећи да једноставно не постоји боља опција од оне која се њима свиђа.

Дјевица

Перфекционизам је највећа мана особа рођених у знаку Дјевице, али оне то сматрају својом врлином. Наглашавање ствари које не ваљају код партнера им није само успутни хоби, то је њихов позив.

Вага

Приступачност и комуникативност су толико изражене особине људи рођених у знаку Ваге да понекад заборављају на особу с којом су на “судару”. Флертују у недоглед.

Шкорпион

Шкорпиони мисле да партнеру показују оданост и безусловну љубав, а заправо су само јако посесивне, љубоморне и често агресивне особе. Каже хороскоп, не ми.

Стрелац

Њихова свестраност их дословно вуче на све стране, због чега им запостављање партнера није стран појам. Стријелчеви, наравно, уопште не виде проблем у томе, јер они се само баве стварима које их у том тренутку занимају.

Јарац

Јарчеви воле да улажу труд у своје циљеве, али често забораве да се опусте и показују неразумијевање према партнеру који понекад само жели да ужива у животу, без притисака.

Водолија

Водолије обожавају да шармирају људе и да их наведу их да се заљубе у њих, чак и ако немају намјеру да остварују ништа више од пријатељства. Не морамо да објашњавамо због чега то баш и није добро, зар не?

Рибе

Рибе љубав дијеле шаком и капом, а кад су свађе у питању, радије се повлаче и чекају да се ствари ријеше саме од себе. Због тога дјелују поприлично досадно у вези - не може све увијек да буде дивно и красно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана