YouTube тестира двије нове опције

ГС
YouTube тестира двије нове опције

YouTube тестира двије нове опције за своју мобилну апликацију, које би требало да побољшају корисничко искуство тог видео сервиса.

Први новитет, који се тестира само за Андроид уређаје, је опција "Loop", која омогућава понављање видео и аудио снимака. Опција ће бити веома корисна свима који воле да слушају исту пјесму, односно гледају исти видео више пута заредом.

Умјесто да стално "ручно" враћају пјесму или видео на почетак, активирањем "Loop-а" апликација ће сама поновно покретати исти видео онолико пута колико то корисници желе, пише Android Police.

Нова опција би, у почетку, требало да буде доступна само малом броју корисника, али је њихов број у посљедње вријеме све већи, а вјероватно ће се званично прво појавити на Android, а касније и на iPhone телефонима.

Други новитет који YouTube тестира је опција "Clip", која се од старта спрема и за Apple уређај. Она је намијењена прављењу исјечака из постојећих видео снимака у трајању до 60 секунди. Тако "исјечени" кратки клипови могу се, потом, делити са другим корисницима путем друштвених мрежа или порука, преноси "Zimo".

Нове опције су још увијек у фази тестирања, па тренутно нема званичних информација када би могле да постану доступне свим корисницима, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана