Volkswagenova електрична уредска столица достиже брзину од 20 км/х

ГС
Volkswagenova електрична уредска столица достиже брзину од 20 км/х

Volkswagenova је произвео уредску столицу која има електрични погон и може се кретати брзином до 20 км/х.

Електрична Volkswagenova столица ће радни дан учинити забавнијим, а опремљена је електричним мотором, ЛЕД свјетлима, сиреном, ентертаинмент системом па чак и куком за приколицу. Иако се чини као столица из будућности, она је дизајнирана да покаже неке од сјајних карактеристика Волксwагенових комерцијалних возила.

Домет столице с једним пуњењем батерије износи 12 километара, што значи да се корисник може возити са састанка на састанак без икакве бриге. Максимална брзина износи 20 км/х, тако да нема проблема ни с кашњењем.

Дио столице је и инфотаинмент систем који пружа информације о столици, а ту је и камера повезана са сензорима која је задужена за сигурно кретање уназад. У Volkswagenu се брину и за сигурност, тако да је уграђен сигурносни појас.

На стражњој страни је простор за "пртљаг", који је довољан за лаптоп и важне документе. Столица је опремљена и куком за приколицу уколико је потребно понијети више "пртљага" или евентуално понудити пријевоз колеги.

Столица је дизајнирана како би упосленици у уредима осјетили како је сједити у Volkswagenovom комбију или аутомобилу. Она је опремљена с пет точкова с 4-инчним алуминијским точковима. Међутим, покрећу је само два точка.

Ентертаинмент систем омогућава уплоад музике и другог садржаја, а ту је и УСБ пуњач.

Volkswagenova  столица се неће продавати него ће бити доступна за демонстрацију у Норвешкој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана