ТикТок планира велики пробој у нову сферу

ГС
ТикТок планира велики пробој у нову сферу

Појавили су се извјештаји да ТикТок тестира игре, у оквиру своје апликације у Вијетнаму, а у питању је увертира пред велики пробој у гејминг сферу.Представник компаније је, за Ројтерс, потврдио тестирање ХТМЛ5 мини игара.

– Увијек тражимо начине да ојачамо нашу платформу и редовно тестирамо функције и интеграције које су од вриједности за нашу заједницу – рекао је он.

Извори, који су упознати са овим плановима ТикТока, указују на то да су у плану игре које ће имати рекламе, а биће доступне из библиотеке компаније Битденс.

Наводи се да би ова опција могла да појача количину времена коју корисници проводе у ТикТок апликацији.

ТикТок је прошле године објавио партнерство са компанијим Зинга (познатој по игри Фармвил), на креирању Диско Локо 3Д игре. У питању је ХТМЛ5 непрекидни “ранер” који би могао да ради у оквиру апликације. Сада извјештаји сугеришу да је то само почетак ТикТокових гејминг амбиција.

Поред тога, ТикТок тестира и софтвер за стриминг игара, са својом Лајв Студио опцијом за ПЦ. Такође је одређеним креаторима омогућено да додају више интерактивности, преко мини апликација у видео клиповима

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана