За 24 сата Call od Duty преузело више од 20 милиона људи

Agencije
За 24 сата Call od Duty преузело више од 20 милиона људи

Овог октобра очи Call of Duty фанова су упрте у Modern Warfare, који излази кроз неколико недjеља, али то није једина CoD игра коју смо добили у овом мjесeцу.

CoD је коначно стигао и на наше мобилне телефоне јуче, и према првим реакцијама фанова, у питању је заправо веома забавна игра. У питању је f2p наслов, који између осталог садржи и Battle Royale мод играња.

Према првим подацима, након 24 сата од изласка игре њу је већ преузело више 20 милиона људи, а до сада су играчи на њу потрошили већ више од два милиона долара у микротрансакцијама.

Како каже компанија Sensor Tower, која прати ову статистику, највећи број играча долази из Индије, чак 14 одсто, што и не чуди, јер је у Индији мобилно играње веома популарно, поготово PUBG Mobile који је тамо прави правцати е-спорт. На другом мjесту по броју играча се налази САД, са 9 одсто.

Игра има све предиспозиције да постане веома популарна, како за оне играче који не могу да купе сваке године пунокрвни CoD наслов, тако и за оне који немају јаке машине/конзоле за исти, односно у право тржишта југоисточне Азије. Мало је познато да је и саму игру заправо направио кинески гигант Tencent.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана