YouTube уводи иновације: Лакше коришћење на ТВ уређајима

Agencije
YouTube уводи иновације: Лакше коришћење на ТВ уређајима

YouTube је одлучио да људима додатно олакша контролу над апликацијом, без обзира на то који уређај користе. Новине су уведене у апликацији за мобилне телефоне, а сада корисници могу да гласом претражују оно што их занима на YouTube-у чак и када се слика пребацује са мобилног телефона на ТВ.

На примjер, гласовном претрагом неког рецепта, на вашем ТВ екрану појавиће се садржај који најбоље одговара ономе што сте хтјели да пронађете.

Из компаније су такође саопштили да је сада могуће и гледање видеа у HD резолуцији, када се стримује са PS 4 или PS 4 Про уређаја.

Још промјена би могло да очекује YouTube кориснике на Андроид оперативном систему. Како преноси немачки СмартДроид, неки Андроид корисници примијетили су да, након ажурирања, њихова YouTube апликација функционише као даљински управљач када слику са мобилног телефона пуштају на ТВ-у.

Овим ажурирањем је у апликацију укључен "навигатион пад", који олакшава претраживање садржаја, подешавање титлова и квалитета видеа.

Мада не изгледају као велике, ове новине указују на то да ће се YouTube у будућности фокусирати на то да пребацивање слике са мобилног телефона на ТВ олакша својим корисницима што је више могуће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана