YouTube Music уводи приказ текста пјесме

ГС
YouTube Music уводи приказ текста пјесме

YouTube је најавио промјене које су већ почеле да се дешавају на њиховој платформи YouTube Music.

У питању је приказивање текстова пјесама које се тренутно слушају. Из компаније очекују да побољшају своје мјесто међу стреаминг платформама за музику.

Корисници апликације YouTube Music од данас могу да користе нову опцију приказивања текстова пјесама док их слушају. Ако желите да видите текст неке пјесме, када вам је иста отворена, само додирните дугме “и” на лијевој страни екрана.

Сви они који користе њеб верзију ове апликације неће моћи да испробају нову опцију, бар не још увијек, како је најављено из YouTube-а. За сада ће ова нова опција радити само на Андроид и иОС апликацијама, док ће се за њеб верзију чекати још мало.

Конкуренција већ има своју опцију, па тако Apple Music и Spotify такође приказује текстове пјесама које слушате. Они нуде и напредне опције унапређивања текста пјесме у реалном времену и то док се пјесма репродукује. Што се YouTube Music апликације тиче, за сада морате ручно да прегледате текст пјесме повлачећи га према доле, ако желите да пратите пјесму.

Након испробавања ове опције, дјелује да YоуТубе није комплетно завршио посао. Неке пјесме немају текстове, а из YouTube-а најављују да свакодневно сарађују са LyricFind-ом на унапређењу и додавању текстова. Очекује се да ускоро све буде комплетирано и функционално.

(НН)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана