WhatsApp ускоро добија пет значајних нових функција

ГС
WhatsApp ускоро добија пет значајних нових функција

У WhatsApp-у иако сваког дана виђамо како стижу нове функције, изгледа да Мета не планира да се заустави, захваљујући информацијама са сајта WABetaInfo, сазнали смо које бисмо функције могли добити ускоро.

Судећи према тренутно активним бета варијантама познате апликације за дописивање, ово су најкорисније функције које би ускоро могле стићи у WABetaInfo.

Сваку од њих, наравно, је потребно узети са дозом резерве – Мета често мјења планове, што значи да неке од ових опција можда неће стићи у званичну верзију WhatsApp.

Видите ко је напустио групу

Најопаснији рачунарски вирус и даље се шири свијетом.

Уз нову функцију, доступну модераторима група, моћи ће да се провјери ко је напустио њихову групу. Информација о изласку, наравно, неће бити видљива осталим учесницима у групи, пише The Sun.

Сачувајте разговоре пре него што их избришете

Могућност брисања разговора промјенила је WhatsApp, али компанија сад иде корак дакље и испробава опцију задржавања дијела порука. Подсјетимо, сад можете бирати да ли желите да порука нестане након 24 сата, 7 дана или 90 дана, али потенцијална надоградња додаће и опцију за задржавање неких порука, уз наравно – одобрење осталих саговорника.

Аватари за видео разговоре

Ако не желите да покажете лице у видео разговорима, Мета има рјешење. Након једне од следећих надоградњи корисници ће моћи да кеирају сопствене аватаре по узору на Мемојије на iPhoneu.

Реакције на статусе у облику емоџија

WhatsApp је недавно додао реакцијске емоџије за поруке, али бета иде даље и исту методу примјењује и на статусе. Реакције ће радити на исти начин као код Instagram Storiesa, што није чудно с обзиром да имају истог власника.

Скривени начин рада

Још једна згодна функција, за оне који желе трачак приватности, долази у облику 'скривеног начина рада' или ' stealth modea који у принципу даје могућност коришћења апликације уз скривени статус онлајн присуства, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана