WhatsApp коначно добија опцију коју су сви чекали

ГС
WhatsApp коначно добија опцију коју су сви чекали

WhatsApp је објавио жељно ишчекивану функцију, која корисницима омогућава да уређују своје послате поруке (Еdit).

Поменута функција је најављена прошле године, а тренутно је доступна бета тестерима за WhatsApp Web. Очекује се да ће свим корисницима бити доступна у будућем периоду.

Потез представља дио WhatsApp ових актуелних напора да побољша своју платформу и задовољи захтјеве корисника.

Према наводима сајта WABetaInfo, едит функцији уређивања порука може да се приступи из мени опција за било коју текстуалну поруку. Корисници који изаберу ову опцију биће упућени на то да "едитују" поруку у новом прозору. Уређена порука ће бити ажурирана за све у чету, уколико имају најновију верзију WhatsApp-а.

Како би се обезбиједила аутентичност разговора, функција стиже са временским лимитом од 15 минута колико корисник има да едитује поруку. У оквиру овог периода могуће је поруку уредити више пута, наводи б92

Еdit функција за уређивање порука тренутно је доступна само WhatsApp Web бета корисницима, али се ускоро очекује да ће је добити и WhatsApp  бета Андроид корисници.

Очекује се да ће нова функција уређивања порука (еdit) за веб кориснике бити добродошао додатак свима који су ову опцију дуго ишчекивали и прижељкивали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана