WhatsApp има мање познате трикове који вам могу бити од користи

ГС
Foto: Илустрација

Доносимо три мање позната трика за WhatsApp, који ће вам сигурно бити од користи.

Ако користите WhatsApp, сигурно имате неколико опција које користите сваког дана, али понекад добро дође прочепркати по мање познатим функцијама и пронаћи неколико нових.

Ово су мање познате функције WhatsApp које ће свакодневно искуство коришћења учинити још бољим.

Смањите потрошњу података у WhatsApp  позивима

WhatsApp -ова опција позивања врло је користан алат који не троши пуно података. Ако баш нисте на "ти" с мегабајтима, увијек можете ограничити потрошњу одласком у Settings > Storage > Data и избором опције за штедњу, односно "Use less data for calls", чиме ћете смањити потрошњу података током позива.

Пошаљите транскрипт дописивања путем имејла

Иако вјероватно већ знате да се ваш разговор складишти у клауд, постоји шанса да нисте чули за могућност слања имејлом. Све што је потребно да урадите јесте да одете у Settings > Chats > Chat history и у овом пољу за историју разговора изаберете контакт, пише Тпортал.

Након што сте изабрали разговор, WhatsApp ће вас питати дали желите да уз текстуалне поруке пошаљете и датотеке. Након што сте обавили избор, разговор можете послати имејлом, а добићете га у формату ТXТ.

Погледајте ко је прочитао вашу поруку у групи

Како бисте видјели ко је тачно прочитао вашу поруку, само је дуго притисните и након тога бирајте мени с три тачкице. У њему ћете видјети листу корисника разговора који су прочитали, као и оне који нису прочитали вашу поруку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана