Тwitter претплатници на Аndroid-u имају опцију која ће олакшати навигацију

ГС
Foto: Илустрација

Прилагођена навигација је већ доступна Twitter Blue корисницима на IOS платформи, а сада је добијају и Android корисници. Twitter Blue је коначно омогућио претплатницима на Аndroid платформи да прилагођавају поље за навигацију у оквиру апликације.

Функција, која је до сада била доступна за IOS, омогућава да се уклони Space иконица која се налази усред поља за навигацију. Могуће је уклонити и друге табове, уколико то желите. Са прилагођеном навигацијом, могуће је смањити број приказаних Tab-ova на минимално два, или се може подразумевано задржати максимално пет табова.

Тwitter је прво почео да тестира Space Tab на IOS-у током прошле године, а потом је омогућио Tab за Аndroid у мају. Ово је само једна од функција које могу да привуку кориснике да почну да плаћају претплату од 2,99 долара за Twitter Blue.

Ипак, претполата не може да нас спаси од сваке функције која се најави и које би потенцијално могле да претрпају апликацију. Тwitter је прошле недеље најавио да ће почети да приказује више информација у банеру који показује активне Space у врху Timeline-a, prenosi B92. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана