ТикТок вас подсjећа да се одморите

Г.С.
ТикТок вас подсjећа да се одморите

ТикТок додаје нови екран за командну таблу која приказује вријеме коришћења апликације, као и "водич за добробит" за тинејџере на овој платформи.

Популарни сервис жели да помогне корисницима да управљају количином времена коју проводе у апликацији, тако што ће имплементирати више контрола за вријеме проведено на екрану.

Са поменутом промјеном, компанија додаје нову компандну таблу у оквиру апликације, која ће боље пратити колико времена корисници проводе у апликацији.

Командна табла ће приказивати статистику, као што је количина времена коју сте провели у апликацији, када највише користитте апликацију и колико се често отвара. Поред тога, ТикТок корисници ће моћи да подешавају лимите колико дуго могу да користе апликацију током одређеног периода.

Поменуте промјене стижу, након што су се ТоикТок и слични сервиси суочили са питањима о утицају ових апликација на тинејџере. ТикТок истиче да планира да представи додатне рестрикције када је у питању вријеме проведено у апликацији за тинејџере између 13 и 17 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана