Телеграм добио веће ажурирање и бројне нове функције

ГС
Foto: Илустрација

Телеграм, који наставља да буде једна од најбољих алтернатива за WhatsApp и сличне сервисе, добио је ново веће ажурирање, са великим бројем нових функција.

За почетак, Телеграм сада добија бесконачне реакције, као и приступ реакцијама које су претходно биле доступне само Телеграм Премиум корисницима.

"Сви корисници сада имају приступ десетинама реакција – укључујући и оне које су до сада биле доступне само за Телеграм Премиум. Како бисмо имплементирали све нове емоџије, редизајнирали смо панел са реакцијама, тако што је он проширен. Реакције које често користите ће се приказивати на врху. Телеграм Премиум корисници могу да бирају између неограниченог броја прилагођених емоџија. Како би се олакшало бирање између хиљада и хиљада емоџија, сада може да се прикачи до три реакције по поруци", истичу из Телеграма.

Премиум корисници такође добијају нову ексклузивну функцију, под називом "анимирани емоџи статуси", који су приказани одмах поред имена корисника.

Од овог ажурирања, Телеграм добија и нове линкове за корисничка имена која рад са овом функцијом чини лакшом и директнијом.

Када су у питању Андроид корисници, Телеграм добија нека мања освежења, укључујући флуидније анимације за отварање, затварање и мењање медиа садржаја. А на Андроиду 13, Телеграм има специјалну икону у складу са тамним модом телефона и акцентованим бојама, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана