Сви путеви воде у 3D BOX

Агенције
Сви путеви воде у 3D BOX

Бањалучани су недавно добили могућност да на једном мјесту изаберу свој нови смартфон, телевизор, паметни сат или било који Playstation производ по најповољнијим цијенама у БиХ.

То мјесто је 3D BOX шоп у тржном центру Меркатор у Бањалуци.

- Од 12. октобра то је мјесто најповољније куповине модерних носивих уређаја, оригиналне додатне опреме за телефоне и друге техничке робе најпознатијих свјетских брендова. У намјери приближавања купцима и пружања додатне подршке сталним корисницима, 3D BOX је у Бањалуци интегрисао пословање. Практично, 3D BOX шоп је израстао у модерну трговину са цјелокупном својом понудом на једном мјесту. Такође, додатно је олакшана и поједностављена куповина на рате. Сва процедура у вези куповине на рате сада се завршава у 3D BOX шопу, сваког радног дана до 15 часова – поручују из ове компаније.

С обзиром на успјешно спороведено обједињавање продајно-услужне дјелатности у Бањалуци, 3D BOX пословница у Улици Јована Дучића 2 је затворена и интегрисана у рад 3D BOX шопа у ТЦ Меркатор. С друге стране, 3D BOX Playstation шоп у Делта планету наставља са радом, будући да је ријеч о првом специјализованом гејминг шопу те врсте у БиХ.

- Обиљежавајући успјешан искорак у пословању, 3D BOX шоп је понуду обогатио најновијим насловима PS4 игара, тематски дизајнираним PS4 конзолама и Дуалшок контролерима. Такође, у понуду су уврштени и нови модели Самсунг, Сони и Филипс телевизора посљедње генерације, по најповољнијим цијенама у БиХ – кажу у овој компанији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана