Шта су то скривене Вибер поруке?

Срна
Шта су то скривене Вибер поруке?

Једна од најпопуларнијих чет апликација на нашим просторима корисницима нуди додатни степен заштите порука. Скривени Вибер разговори су заштићени ПИН-ом и нису видљиви за друге који се домогну телефона корисника.

Поступак скривања и откривања Вибер преписке је једноставан и брз:

- Ако сте Андроид корисник, задржите прст на разговору који желите да заштитите, па затим у менију одаберете "hide chat". Потом унесете тајни ПИН код и одабрана конверзација ће бити сакривена.

- Ако користите  iOS, потребно је да отворите апликацију, затим да на екрану са разговорима превучете прстом разговор на лијево и одаберете опцију  "hide".

Ако желите поновно да откријете скривену преписку, отворите разговор, повуците лијево или додирните иконицу зупчаника у горњем десном углу екрана, преноси Телетраф.

Затим пронађите опцију  "Unhide this chat", унесите ПИН или је откључајте отиском прста или препознавањем лица, у зависности од тога коју сте врсту заштите одабрали. Преписка ће тада поновно постати видљива и моћи ћете да пронађете међу осталим порукама.

Ако желите да видите листу свих својих скривених разговора прво отворите Вибер, затим скролујте на доле док не пронађите иконицу за претрагу. Упишите име контакта са којим имате тајну преписку и на екрану ћете добити све тајне поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана