Шта очекивати од данашњег Аpple-овог iPhone 13 догађаја?

ГС
Foto: twitter.com

14. септембра 2021. године Apple је заказао догађај за који се очекује да испоручи паметни телефон iPhone 13. Спекулише се да би могао да буде откривен заједно са Apple Watch Series 7, који би могао имати први велики редизајн кућишта од представљања прве серије, али и AirPods слушалице треће генерације.

Тај уређај је врло вјероватно један од четири различита модела: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. iPhone 13 ће вјероватно личити на претходника, са кућиштем и екраном сличне величине у сваком моделу и мањим зарезом са предње горње стране. Сваки од четири модела iPhone 13 имаће нови А15 процесор који је корак даље у перформансама од свог претходника, А14, преноси Б92.

Очекује се да ће iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max бити објављени са LTPO екранима који омогућавају веће стопе освјежавања слике,а највероватније ће модел Маx имати могућност освјежавања слике од 120Hz. Очекује се да ће оба Pro модела имати нови ProRes систем за видео снимање за већу резолуцију видео записа него икада до сада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана