Skype је након 15 година коначно добио једну корисну функцију

Агенције
Skype је након 15 година коначно добио једну корисну функцију

Дуже од деценије Skype није посједовао опцију снимања позива, али је компанија Microsoft је најавила да ће ускоро корисници Skype моћи да уживају у овој функцији која ће бити доступна свима.

У својој објави, Microsoft је прво представио везију 8.0 за десктоп рачунаре, а потом обавијестио све кориснике популарне платформе за комуникацију да ће ускоро Skype добити нову функцију на основу које ће корисници моћи да снимају позивеа, пише Газимодо.


Док је апликација већ стигла са новим иновативним функцијама, компанија је казала да ради на надоградњи снимања позива која ће, како кажу, стићи крајем љета.

''Снимање разговора у цијелости функционише преко Cloudа, с тиме да ћете одмах након почетка снимања све у разговору обавијестити да сте разговор почели да снимате. Снимање разговора комбинује све екране присутне у разговору, као и све прозоре које су корисници подијелили'', пишу из Microsoftа.

Функција омогућава снимање унутар облака, нудећи корисницима могућност приступу снимљеном разговору путем Windowsа, Macа, iOS-а, Андроид и Linuxа. Нова функција стиже крајем јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана