СЕГА представила гранд стратегију Humankind

Агенције
СЕГА представила гранд стратегију Humankind

Након успјеха које су имале посљедњих неколико Total War игара, СЕГА полако почиње да схвата вриједност стратешких игара.

Тако смо на овогодишњем Gamescomu добили најаву још једне стратегије, и то 4X гранд стратегије са историјском тематиком, која дјелује као нешто што може бити озбиљна конкуренција цивилизацији. 

- Иза игре стоји студио "Amplitude", који нам је донио серијале Endless Space и Endless Legend, и како кажу из студија, "све игре које смо правили до сада водиле су до ове игре и овог тренутка, ово је наш магнум опус" - преноси "Play".

Како даље кажу, игра ће нудити "милион могућих цивилизација", ма шта то значило. Цивилизације неће пратити класичне историјске путеве, већ ћете, рецимо, моћи да започнете као стари Египат и да се даље развијете у нешто што подсјећа на Римско царство или Монголију у 21. вијеку, односно ми као играчи можемо да "изнова пишемо историју". 

Игра ће изаћи током 2020. године, а овдје можете погледати и први трејлер за игру. Саме гејмплеј игре можемо да очекујемо током Gamescomа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана