Самсунгов Galaxy Note 20 ће имати велики екран и неке карактеристике модела С20 Ултра

ГС
Самсунгов Galaxy Note 20 ће имати велики екран и неке карактеристике модела С20 Ултра

Самсунг ће ове године представити Galaxy Note и 20 Plus, а сада су се појавили нови детаљи.

Galaxy Note породица ће посудити неке карактеристике од С серије представљене у фебруару ове године, а неколико сличности откривају рендери креирани на основу познатих информација.

Note 20 Plus ће добити 6,9-инчни екран као и С20 Ultra, док ће стандардни Note 20 имати 6,7-инчни екран. Овог пута би Самсунг могао из понуде изоставити компактни Galaxy Note, пише Енгаџет.

Стражња страна открива да ће камере бити "озбиљне". Детаљи нису познати, али ће Note породица имати један или више модула камере које посједује С20 Ultra, укључујући перископска зooм сочива на Noteу 20 Plus.

Већина детаља је још увијек под велом мистерије, али се очекује да ће Note имати мање закривљен дизајн у односу на уређаје из С20 серије. Самсунг такођер традиционално понуди нешто боље перформансе у односу на С серију, тако да евентуално више РАМ-а и бољи процесор не требају бити изненађење.

Самсунг је претходних година представљао Galaxy Note уређаје у аугусту, а неколико седмица након тога услиједи продаја. Какав ће утјецај пандемија коронавируса имати на ту традицију, још увијек није познато.

(Klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана