Самсунг ради на првом јефтином преклопном мобителу

Srna
Самсунг ради на првом јефтином преклопном мобителу

Компанија Самсунг нема велику конкуренцију на тржишту преклопних мобитела, а сада наводно припрема нови с приступачнијом цијеном.

 

 

Уређај се развија под ознаком СМ-Ф415, а слово Ф наговјештава да би требао имати преклопни механизам. С обзиром на шему номенклатуре коју је Самсунг усвојио ове године, мобител ће бити дио Галаxy З породице, али коначно име уређаја није познато.

Гласине говоре да ће Сасмунгов јефтинији преклопни мобител бити доступан са 64 и 128 ГБ интерне меморије, као и у црној, зеленој и плавој боји. Шарка ће бити слична оној коју има Галаxy З Флип за разлику од оне код модела Фолд који се отвара и постаје таблет.

Ово није први пут да чујемо како Самсунг жели на тржиште пласирати јефтиније преклопне мобителе. Шарке и ултра танко стакло су скупе компоненте, али би Самсунг могао смањити трошкове нешто слабијим спецификацијама.

Преклопни уређаји су још увијек новитет на тржишту, многи произвођачи су их покушали произвести, али су само неки успјели. Самсунг је засад направио највећи напредак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана