Самсунг представио смартфон Галакси А31

ГС
Самсунг представио смартфон Галакси А31

Компанија Самсунг Електроникс представила је новог члана Галакси А породице смартфона, а то је Галакси А31.

Галакси А31 је паметни телефон који долази са мултифункционалном четвероструком камером, врхунским Инфинити дисплејем, моћном батеријом од 5,000 мАх која ће трајати читавог дана и новим, унапријеђеним, могућностима.

Гледајте све на великом, врхунском, екрану

Корисници пред собом имају велики Инфинити дисплеј од чак 6,4 инча. Садржај се приказује од ивице до ивице, тако да могу да гледају омиљене видео снимке, играју игре или стримују садржај у одличном ФХД+ Супер АМОЛЕД квалитету. Екран се налази у танком кућишту од 8,6 мм које идеално лежи у руци корисника.

Снимите више уз одличну камеру

Одлична главна камера од 48 МП омогућује корисницима да снимају фотографије и видео садржај у врхунској резолуцији. Широкоугаона камера од 8 МП, са углом снимања од 123 степена дозвољава корисницима да сниме кадрове шире него икада прије, макро камера од 5 МП прави сјајне увећане снимке, док сензор дубине од 5 МП омогућава Ливе Фоцус снимке.

Батерија која траје

Када су напољу, корисницима је потребан телефон који ће радити током читавог дана. Батерија од 5,000 мАх пружа им могућност да стримују или дијеле садржај и играју игре колико год желе. Уколико је батерија при крају, уз брзо пуњење од 15W већ за 30 минута биће спремна за цјелодневно кориштење.

Више простора за игру

Галакси А31 долази са напредним Окта-кор процесором, 4ГБ РАМ и АИ Гаме Боостер технологијом. Такође, има 64 ГБ интерне меморије која може да се прошири до 512ГБ.

Највиши ниво сигурности

У овај модел је уграђена Самсунг кнокс технологија која штити телефон. Скенер отиска прста пружа висок ниво биометричке аутентификације, тако да једино корисник може да га откључа додиром.



Цијена и доступност модела А31

Галакси А31 ће у БиХ бити доступан од половине јула, по почетној цијени од 589 КМ у црној и плавој боји.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана