Репер Will.i.am дизајнирао хaj-тек маску: Сусрет моде, пандемије и технологије

ГС
Репер Will.i.am дизајнирао хaj-тек маску: Сусрет моде, пандемије и технологије

Фронтмен групе Блек Ајф Пиз Will.i.am је представио сарадњу с америчком компанијом Honeywell, која је резултирала специјално дизајнираном хaj-тек заштитном маском назива "Xupermask".

Репер и предузетник у уторак је објавио да се удружио с Honeywell -ом како би представио двије верзије високотехнолошке маске за лице, која обухвата заштиту, дизајн и употребљивост у један производ.

"Живимо у научнофантастичном времену", рекао је Will.i.am те истакао како је "желио направити маску која одговара ери у којој се тренутно налазимо".

"Xupermask" је подесива маска за лице, направљена од медицинског силикона који је прихватљив за кожу, а садржи три брзине вентилатора и Honeywell систем за филтрирање честица (ХЕПА). 

Поред заштитних карактеристика, укључује аудио и микрофонске могућности, блутут и ЛЕД дневна свјетла.

Маска такође има за циљ олакшати дисање, што је појаснио извршни директор компаније Honeywell Џон Валдрон: 

"Ова посебна маска има јединствени патентирани дизајн филтера, на шта смо веома поносни, што доноси врхунску филтрацију без жртвовања употребљивости или моде. Мислим да смо покушали спојити најбоље од оба свијета".

Овај "модни" додатак ће бити доступан на веб страници Xupermask у САД-у, Канади, Великој Британији и Европској унији од 8. априла по цијени од 299 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана