PUBG Mobile добија велики 1.0 апдејт и еСпорт турнир вриједан 2 милиона долара

ГС
PUBG Mobile добија велики 1.0 апдејт и еСпорт турнир вриједан 2 милиона долара

Популарна игра Playerunknown's Battlegrounds, односно њена Мобиле верзија, и даље је веома популарна и успјешна, а сада ће добити значајан упдате.

Ради се о апдејту 1.0 који обећава велико побољшање перформанси и друге бенефите, а такође је најављен и еСпорт турнир с наградним фондом од 2 милиона еура. Овај турнир ће почети у новембру.

Тим који стоји иза игре PUBG Mobile и који је дио кинеског гиганта Тенсента, открио је да надоградња стиже 8. септембра те да ће омогућити повећање фраме ратеа до 30 посто, као и смањење лага за 76 посто овисно у уређају који се користи.

Игра добија и бројне визуелне промјене укључујући побољшања главног лобија, као и промјене покрета приликом кориштења падобрања, трчања и слично.

"Честице, дим и други ефекти пуцања из оружја чине сваки хитац реалистичнијим. Побољшања свјетла и текстуре оживљавају вегетацију, небо и воду. Модели и квалитет текстуре су побољшани како би се добио реалистичнији осјећај и искуство високе квалитете", наводе из PUBG Mobile тима, преноси Верџ.

У новембру ће почети еСпортс такмичење под називом PUBG Mobile Global Championship на којем ће се такмичити професионални играчи из Америке, Европе, Азије с Блиског истока и из Кине, а наградни фонд износи 2 милиона долара.

PUBG Mobile се појавио 2018. године и постао једна од најуспјешнијих игара, а зарадио је чак и више од ПЦ верзије, преноси Klix.ba. 

Прошлогодишњи приход износи 1,3 милијарде долара. Игра је преузета више од 600 милиона пута те има 50 милиона активних играча с тим да се не рачунају играчи из Кине с обзиром да играју ребрандирану игру " Game for Peace ". 

Ради се о цензурисаној верзији ПУБГ-а која одговара стриктним кинеским законима. Ова игра има око 150 милиона активних играча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана