Преузмите видео-игру гдје је главни негативац Србин

Г.С.
Преузмите видео-игру гдје је главни негативац Србин

Недавно одржани догађај компаније Ubisoft који је био посвећен надолазећим играма, протекао је и у знаку даривања видео-игре Watch Dogs 2.

Међутим, није свако успио да обезбједи бесплатну копију игре током трајања Ubisoft Forward презентације, и то махом због преоптерећења изазваног великим бројем играча који су покушали да дођу до игре.

Из ове компаније су свијесни насталих проблема за фанове, па су тако одлучили да бесплатно преузимање Watch Dogs 2 потраје још неко вријеме. Није наведено колико ће дуго игра остати доступна за бесплатно преузимање, тако да што прије пратите овај линк и додајте игру у библиотеку како би заувијек остала у вашем власништву.

Подсјетимо, ради се о видео-игри гдје је главни негативац Србин, Душан Немец. У питању је интелектуалац који се бави програмирањем, што мало разбија стереотипе о Балканцима као силеџијама који радије "мисле" песницама него мозгом.

Ubisoft не дијели Watch Dogs 2 сасвим случајно, већ у знак откривања датума изласка за нову игру у серијалу - Legion, преноси play.co.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана