Појавиле се гласине о перформансама iPhonea 12 pro: Већи екран, 3x Zoom и унапријеђени Face ID

GS
Појавиле се гласине о перформансама iPhonea 12 pro: Већи екран, 3x Zoom и унапријеђени Face ID

Након што је објављено да ће Apple пласирати на тржиште нове моделе iPhone а јесен, тачније iPhone 12, појавиле су се гласине и о перформансама iPhone 12 Pro

МекРуморс пише да је Вајнбак објавио да би iPhone 12 Pro мoгао имати величину екрана од 6.1 и 6.7 инча. Овај модел iPhone ће такође имати и ProMotion технологију уз 120 Хз брзину освјежавања.

Такође, iPhone 12 Pro ће имати динамични прелаз између 60 и 120 Хз на екрану како би се сачувало трајање батерије.

С обзиром на то да ће ова генерација иПхоне телефона имати подршку 5Г мреже, како би се због тога, али и великог екрана смањила потрошња енергије, iPhone 12 Pro ће највјероватније имати већу унутрашњу батерију, а Вајнбак је најавио да ће код 6.7-инчног модела бити јачине од 4400 мАх. То би било значајно повећање у односку на 3969 мАх коју има тренутно највећи Аппле паметни телефон iPhone 11 Pro Маx.

iPhone 12 Pro ће имати и унапријеђену опцију Face ID која заправо служи за откључавање екрана уз помоћ скенирања лица. Код овог модела бит ће скенирано лице из више ширих углова, а гласине круже да би могло бити ријеч и о ЛиДАР скенеру који ће бити уграђен у стражњој камери и он је намијењен бржем аутоматском фокусирању и побољшавању квалитете фотографија у њеном режиму портрета.

Smart HDR  би такође требао бити побољшан и ријеч је о смањењу шумова у окружењима са слабим освјетљењем. Објектив камере би требао имати 3X оптички зоом, надограђан са садашњих 2X. То би корисницима омогућило да фотографије и видео увећавају без смањења квалитете дигиталног зоома.

Вајнбак је до сада погодио неке од гласина за друге моделе телефона, али је исто тако имао и погрешних предвиђања, па остаје да се види каква ће бити судбина овог модела.

(Klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана