PES је сада eFootball, постаје бесплатан за играње

ГС
Foto: Твитер

Ако сте мислили да је прелазак на нови покретачки енџин иза најновијег PES остварења једина промjена у чувеном серијалу, варате се. Велике промjене су на видику за фанове.

За почетак, односно оно што ће највише заинтересовати фанове, овај спортски серијал ће постати потпуно бесплатан за играње. То значи да нема наплаћивања од 60$, и игра ће бити искључиво дигиталног формата. Са преласком на free2play модел, могу се очекивати микротрансакције, али и редовно додавање новог садржаја у виду модова играња и сличног.

Сљедећа ствар, име PES можете слободно да заборавите, пошто је сада чисти назив eFootball, без икаквих додатака. eFootball ће изаћи ове јесени и то за ПЦ, конзоле и мобилне уређаје са омогућеним кросплејом.

Датум изласка је 30. септембра са 9 доступних тимова,а представљен је и занимљивим трејлером који открива делић гејмплеја у Unreal Engine-у.

Конами обећава да ће стање садржаја бити радикално исправљено током јесени, када ће бити додати бројни модови играња, Creative Team опција и још клубова.

Први клубови који ће бити доступни за играње су:

    Arsenal
    Barcelona
    Bayern Munich
    Corinthians Paulista
    Flamengo
    Juventus
    Manchester United
    River Plate
    São Paulo

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана