Нови iPhone стиже за недјељу дана

Б92
Нови iPhone стиже за недјељу дана

Технолошки гигант из Купертина је и званично потврдио: нови iPhone уређаји званично ће бити представљени у уторак 10. септембра, сједишту компаније Apple.

На догађај ће, како је и очекивано, бити представљена три нова модела телефона, насљедника актуелних iPhoneа XS, XS Max и XR.

Највећа новина, односно промјена у односу на претходне моделе, је систем од три камере на полеђини, који се и визуелно доста разликује у односу на досадашња рјешења. Осим тога, нови телефони би требало да имају и подршку за електронску оловку Аpple Pencil, сличну оној код Самсунгове Note серије.

Сва три модела покреће исти А13 чип, али се разликују по количини РАМ меморије као и према капацитету батерије која их напаја.

У претходном периоду било је доста нагађања, спекулација и процурјелих информција, тако да спецификације још увек нису званичне.

И поред тога што се још увек спкулише како ће се нови iPhone уређаји тачно звати, тј. да ли ће као и њихови претходници носити ознаке iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, сигурно је да ће претпродаја нових телефона почети 13, а званични почетак продаје је 20. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана