„m:tel” пословно-финансијска апликација - успјех који траје двије деценије

ГС
„m:tel” пословно-финансијска апликација - успјех који траје двије деценије

БАЊАЛУКА - Као неизоставан алат у свакодневном пословном раду, „m:tel” PFA апликација је одличан примјер коришћења капацитета „m:tel” IT сектора као моћне снаге у примјени нових технологија и пружању квалитетне подршке пословним процесима, саопштила је ова компанија.

Апликација „слави” двадесети рођендан и од велике је важности за компанију и изградњу сопственог система, а такође је обезбиједила и значајну финансијску уштеду.

-Настала у тежњи да се подаци, процеси и извјештаји организују на најбољи начин, PFA апликација је у потпуности in-house рјешење на коју се наслањају други важни системи. Подаци се уносе на једном мјесту, тамо гдје су и настали и даље се пропагирају кроз читав систем – наводи се у саопштењу компаније „m:tel” .

PFA апликација је заснована на Oracle е бази података, кориснички интерфејс је креиран у Oracle Formsu и покреће се путем веб претраживача. Више стотина извјештаја је урађено у Crystal Reportsu.

Данас се креирају и додају нови модули у Oracle Apex-u, који се наслањају на постојећу апликацију, као и нови извјештаји у Jasperu.

PFA апликација је у потпуности прилагођена пословно-финансијским процесима и под контролом стручњака из m:tela”.  Самим тим брзо реагује на све промјене и нове захтјеве, што се и показало при бројним интеграцијама са другим системима и аквизицијама када је урађена консолидација са зависним друштвима.

-Такође, сви нови захтјеви корисника се рјешавају брзо и максимално функционално, могућа је и израда ад-хок извјештаја и добијање специфичних података по потреби – нагласили су у компанији m:tel”.

Развој и унапређење m:tel”  апликације траје и данас када се уз употребу савремених технологија и искустава непрестано проналазе нова рјешења за лакше и квалитетније обављање пословних процеса. Апликације које је IT сектор развио тренутно имају више од хиљаду корисника.

За различите потребе, развијају се нове базе података, интерфејси и извјештаји, креирају се савремене и модерно дизајниране апликације, а способност и стручност радника као и постојећа инфраструктура је снага коју компанију „m:tel”  чини јединственом на тржишту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана