Легендарни Нокиа 6310 телефон се вратио, 20 година након оригиналног издања

ГС
Foto: Скриншот

Добро позната „Цигла“ се вратила у новом издању како би обиљежили двадесету годишњицу од представљања оригиналног модела.

Компанија ХМД Глобал, дом Нокиа телефона, најавила је доступност новог Нокиа 6310 телефона.

Уређај долази у оригиналном облику Нокиа 6310 телефона, са препознатљивом батеријом која може да траје недјељама између два пуњења, издржљивим кућиштем и класичном игрицом Снаке из 90-их.

 Нокиа 6310 долази са суптилним промјенама попут модерних функција, укључујући веће дугмиће, увећани мени, и бежични ФМ радио.

Нови телефон је редизајниран, са већим дугмићима и екраном. Има снажно кућиште од поликарбоната, како наводе из компаније, довољно јако да издржи изазове свакодневног коришћења.

Адам Фергусон, директор маркетинга производа у компанији ХМД Глобал, рекао је: "Више их не праве као пре је фраза које смо се одрекли. И даље пружамо тај препознатљив квалитет израде када је реч о свим нашим уређајима. Недавно смо представили нови Нокиа XР20, паметни телефон који може да издржи све што живот стави пред њега, који за мене представља Нокиа 3310 телефон у паметном телефону за модерно доба, а сада се вратио и Нокиа 6310 телефон, и то бољи него икада пре", рекао је Фергусон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана