Kорак даље: Tиндер уводи опцију видео позива

ГС
Kорак даље: Tиндер уводи опцију видео позива

Тиндер је објавио да ће касније током године објавити велику надоградњу за своју популарну апликацију, и то ће бити видео позиви.

Ово је огромна надоградња, с обзиром да Тиндер има милионе корисника, и да видео позиви могу бити врло корисни за све њих.

Сви се тренутно питају како ће Тиндер решити проблем узнемиравања и злоупотребе када се уведе видео цхат, наводи PC Press. Претпоставља се да раде на систему раног откривања увредљивих слика. Корисници ће такође морати да мјењају своје навике, и да ће видео позиви бити уобичајена ствар умјесто текстуалних порука.

Из компаније су такође објавили и статитистичке извештаје за претходни период током епидемије вируса корона, у коме је достигнут пораст коришћења ове апликације, и то код жена млађих од 30 година, за укупно 37%.

Број порука у току дана повећан је за око 27%, гледајући глобално. Иако ови бројеви показују позитиван раст, примјећен је пад броја корисника у односу на фебруар, односно вријеме прије кризе. Како се ванредне мере укидају, тако се примјећује и пораст употребе апликације и размјена порука у свим регионима свијета, закључује PC Press.

(Б92)
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана