Један од најбољих Самсунгових телефона одлази у пензију

ГС
Један од најбољих Самсунгових телефона одлази у пензију

Четири године након лансирања, Samsung Galaxy S8 је добио посљедње безбједносно ажурирање. Galaxy S8 серија је била Самсунгов тријумф када се појавила на тржишту 2017. године, а модел је тада скренуо пажњу својим смјелим дизајном који је привукао бројне кориснике.

S8 је покренуо револуцију Galaxy уређаја, са широким екраном од ивице до ивице, са минималним оквирима што га је чинило једним од најљепших телефона у том тренутку.

Поред естетике, уређај је понудио одличан хардвер и сјајну камеру, у комбинацији са изузетно софистицираном софтверском имплементацијом, подсјећа The Verge.

Самсунг је недавно увео политику пружања четворогодишњег безбједносног ажурирања Galaxy уређајима, укључујући и моделе S и А-серије. Премиум уређаји имају тенденцију да добијају мјесечна ажурирања, бар током првих неколико година, преноси PC Press..

Сматра се да је овакав потез једна од најбољих смјерница подршке у мобилној индустрији која је у рангу са Apple-овим дугогодишњим распоредом ажурирања. Док су S8 и S8+ достигли крај периода подршке, S8 Active је још увијек на распореду за квартална ажурирања, а S8 Lite је на двогодишњем распореду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана