Из Мајкрософта стиже јефтинија Икс-бокс конзола

Г.С.
Из Мајкрософта стиже јефтинија Икс-бокс конзола

Већ неко вријеме се шпекулише да ће Мајкрософт представити другу, јефтинију Икс-бокс конзолу овог мјесеца, а сада је откривено да ће се она звати Икс-бокс Серија С.

Тхе Верге је објавио фотографије Мајкрософтовог новог контролера у бијелој боји намијењеног Xбоxу на којој се види паковање те натпис Xбоx Сериес С. Корисник Тwиттера Зак С је купио контролер те је потврђено да је информација о новој конзоли вјеродостојна.

Контролер је препродаван путем интернета, а на паковању се наводи да подржава конзоле Xбоx Сериес X и и Xбоx Сериес С. Мицрософт још увијек није званично представио Xбоx Сериес С, нити потврдио да стиже бијели контролер за Xбоx Сериес X.

Мистериозни бијели контролер се појавио на интернету прошлог мјесеца заједно са новим Д-падом, новим схаре дугметом и нешто другачијим окидачима.

Xбоx Сериес С ће вјеровтно бити Мицрософтова друга јефтинија Xбоx конзола која се развијала под именом кодним именом Лоцкхарт. Документи компаније који су "процурили" у јуну наговијестили су планове за двије конзоле.

Очекује се да ће нова конзола имати 7,5 ГБ искористивог РАМ-а, 4 терафлопа графичке снаге те исти процесор из конзоле Xбоx Сериес X.

Мицрософт би требао представити нову конзолу овог мјесеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана