Инстаграм најавио нову функцију за Stories

ГС
Foto: Image by Solen Feyissa from Pixabay

Инстаграм је најавио нову функцију аутоматског титловања за Stories. Функција титловања назива се "описне наљепнице" и аутоматски ће транскрибовати говор у Инстаграм причама.

Тренутно је доступна на енглеском и за "земље које говоре енглески". Очекује се да ће ускоро бити представљен за друге језике и земље.

Инстаграм већ нуди функцију аутоматског преписивања за IGTV и Threads  апликацију. Сада се додаје у Stories и Инстаграм Reels.. Функција преписивања помоћи ће људима који су глуви или наглуви. Штавише, то ће помоћи и гледаоцима који нису добро упућени у енглески језик или желе да гледају Приче без звука.

Функција Текст за Приче је одличан начин да се изразите. Можемо користити различите фонтове, боје стилова и још много тога. Слично томе, Инстаграм ће вам омогућити да прилагодите стил, боју и друге параметре транскрибованог звука. Видљивост такође можете побољшати коришћењем наљепнице у контрастној боји у позадини.

Функције аутоматског преписивања обично нису баш тачне, посебно када су у питању интерпункције и ријечи специфичне за одређени регион. Срећом, можете уређивати текст, додавати интерпункције и мијењати поједине ријечи, преноси Iphonehacks/Benchmark.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана