Инстаграм корисници се масовно жале на промјене - огласио се шеф компаније

ГС
Foto: Илустрација

Усљед великог броја жалби на промјене које се дешавају на Инстаграму, Адам Мосери, шеф компаније, је покушао да корисницима објасни правац у ком се платформа креће.

Друштвене мреже се увијек развијају и наставиће да то раде у годинама које долазе. Да ли су ове промјене добре, остаје да се види. Ипак, како се многе платформе пребацују на видео да би се бориле или чак пратиле успјех који постиже ТикТок, сигурно ће доћи до реакције дугогодишњих корисника који желе оригинално искуство које су завољели.

Након недавних промјена изгледа платформе, Инстаграм корисници су масовно негодовали. У покушају да изглади ствари, шеф компаније Адам Мосери је на свом Твитер налогу објаснио промјене платформе и шта мисли да ће се десити убудуће.

Мосери је почео објашњавајући да је упознат са жалбама на недавне промјене. Проблеми су се појавили управо када је платформа почела да усваја feed преко цијелог екрана, као што то чини ТикТок. Мосери је навео да је у својој тренутној итерацији то само тест, да нови feed "још није добар", као и да прије него што буде могао да буде доступан свима, треба да се побољша.

Мосери се није устручавао да подијели како ће изгледати будућност платформе и изјавио је да, иако су фотографије дио насљеђа платформе, наставиће да се више фокусира на видео снимке у будућности. Како наводи, проширење на видео се дешава природно, јер креатори прихватају такав садржај и користе платформу за видео снимке.

Посљедња тачка о којој је Мосери говорио јесу препоруке. Он је навео да препоруке у овом тренутку нису савршене и да ако добијете лоше препоруке, онда Инстаграм треба да се побољша. Срећом, платформа нуди начине за одустајање од препорука, иако ниједна од опција није трајна. Ово се ради како би се помогло креаторима да подијеле свој рад на платформи. Наравно, за сваког дугогодишњег ствараоца ово је велика промјена коју треба прихватити. Срећом, чини се да платформа слуша, jaвља Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана