Инострани медији прогласили Samsung QLED 2020 серију телевизора најбољом у класи

ГС
Инострани медији прогласили Samsung QLED 2020 серију телевизора најбољом у класи

На овогодишњем међународном сајму CES, Samsung је представио најновије QLED 8K и 4К телевизоре које одликују врхунске иновације у погледу репродукције слике и звука, као и изузетан дизајн за до сада невиђено корисничко искуство.

Утицајни британски и амерички медији додијелили су компанији Samsung многобројна признања и награде за неке од најнапреднијих карактеристика ове серије.

Амерички часопис Forbes похвалио је Samsung QLED 8К Q950ТС/Q900Т моделе за изузетан квалитет слике и дизајн, наглашавајући да њихова иновативна технологија ствара осјећај дубине, текстуре и детаља слике у удаљеним филмским сценама, као и у јединственим визуелним ефектима. Надаље, британски АВ форум прогласио је Q950ТС "Најбољим у класи", истичући минималну величину рама од 15mm и називајући га "импресивним 8К телевизором, са широком понудом напредних спецификација".

Портали HD Guru  и Tech Aeris, са друге стране, оцијенили су модел QLED 8К Q800Т са пет звјездица и титулом "Избор уредника". Током рецензије, HD Guru похвалио је, не само овај уређај, него и цјелокупну Samsung 8К ТВ серију, због моћног система репродукције слике и звука, истичући да повећана пикселизација омогућује прецизан приказ боје, стопроцентни волумен и високе HDR перформансе, чак и у сценама богатим сјенкама. Додатно, Tech Aeris истиче елегантни дизајн уређаја и његов ултра-танки рам као највећи адут због којег овај ТВ "ствара утисак као да лебди у ваздуху".

Осим тога, амерички АВС Форум уврстио је QLED 4К Q90Т у избор за најбољи уређај у 2020. години, због прилагодљивости и перформанси екрана, као и напредних технологија за изоштравање детаља и текстуре слике.

"Серија наших QLED 8К и 4К телевизора за 2020. годину обједињује Samsung иновације на пољу квалитета слике, звука и дизајна за врхунско корисничко искуство. Доказ за то су многобројне награде и признања струке", изјавио је Јонгсук Чу, потпредсједник Пословног одјељења за визуелне дисплеје у компанији Samsung.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана